29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Bekliyoruz efemm handenin haberine bir esprini göremedim ama
Handenin haberi ne ki

Tabi @xemrexxx gibi kendi kendine konuşamadığın için birileriyle birlikte konuşman lazım yükselmen için

Çok ilginç. 195 mesaj yazmışım ama ben daha 120-130 arası mesaj yazdığımı sanıyordum.

Bu kadar çok mesaj yazmama vesile olanlar; @Çiğdem- ile atışmalar, @eskici ile @Dosi ile yaptığımız geyikler, @Sherlock ile @mesmeso61 ile Söz tartışması, @xBUGRAx ve tabi ki @Yiğitt ile kanal muhabbetleri. Hatta sonlara doğru @Forumdash ile atışmaları da unutmayalım. Kendilerine teşekkür ediyorum.

@xemrexxx Nasıl kendi kendine konusuyor
Başkasına cevap verecekken kendi mesajını alıntılayıp kendi kendine cevap vermiş melun
geçen forumdan resimler bölümünde paylaşılmıştı galiba orda görmüştüm tam hatırlamıyorum ama kendi kendine konuşuyor yani melun

Beklediğinden az çıkmamış işte çok çıkmış daha ne istiyorsun i gerçi 5 daha yazıp 200 yapsaydın

Rica ederiz efendim daha yüksek mesajlar bekliyoruz sizden

Aaa o konuşur
Bu hafta , bu hafta içide forumdaydı @xemrexxx de burda olması da önemliydi tabi keşke hep olabilse
Benim en durgum halim bile 800 e dayanıyor ama diğer üyelerin yazmasıda önemli bu genel artışlardan yönetim olarak memnunuz

Sen de bir diyorsun hep benimle uğraşıyor gitsin bir diyorsun keşke hep burda olsa bir karar ver artık

Geyik dediğin şey bende kotalı. Kotayı aşamıyorum. Aşamadığım için uzun mesaj olarak dönüyor konulara.
Kotayı yükseltmeyi dene o zaman

Rica ederim

pazar günüde girmiş listeye ondan dolayı. Yoksa ben 520 civarı yazmıştım

Herkes pazar günü yüklenmeli çunkü 90% ekleniyor oda diğer haftaya

konu 19 açmıştım ve geçen pazar 1 konu vardı diye 20 olmuş

Sen de bir diyorsun hep benimle uğraşıyor gitsin bir diyorsun keşke hep burda olsa bir karar ver artık

Kotayı yükseltmeyi dene o zaman
Deneyemem, yaşlandım artık. Emekli ettiler beni. Geyik yapsam, bir müddet sonra yorulup, "konunun dışına taştık be" diyorum kendi kendime.

Eskiden olsa abartırdım. Hatta çok iyi konu da açardım. Şimdi hiç uğraşasım gelmiyor.

Senin uzun mesajlarını @Tolstoyevski okur ancak

Selim b ölümde var diyebilirdin
@Sherlock da okuyor, o da uzun yazıyor. Söz'ün bölümündeki yorumumu üşenmeden okudu, yani üşenmiştir belki bilemem. bu arada "Sherlock" değil aslında pek. Detay kaçırdı.