Çok önemli değil ama yine de dikkatli ol sonra @Çiğdem- gibiler gelip sana sarhoş demesinOff ne bu ya.. Rezil oldum
Çok önemli değil ama yine de dikkatli ol sonra @Çiğdem- gibiler gelip sana sarhoş demesinOff ne bu ya.. Rezil oldum
Hangi ara sarhoş dedi bu gıcık
Vurdu ve gol oldu
Sana demedi ama diyebilir yani dikkat et veya başka bir şey bulabilirHangi ara sarhoş dedi bu gıcıkSincaplarda dişlek zaten
Belli olmaz senin ne yapacağın
Tehlikeli Sincaplar yakında sinemalarda diyorsun.Sana demedi ama diyebilir yani dikkat et veya başka bir şey bulabilir
Belli olmaz senin ne yapacağın
Vizyona girmesine bile izin vermemelisinTehlikeli Sincaplar yakında sinemalarda diyorsun.İzlemeyeceğim merak etme
Herşey sizin içinTespit gibi tespit
Yanlış konuya yazdın galiba bu mesajı reyiz
Bu arada tebrikler @Dosi iyi bir çıkış yakalamışsın
Ünlü Youtuber Uyuşturucudan Gözaltına mı alınmıştı?
2 konu, sadece 2. Senin kadar olmasa da ben de bayagi emek harcadim konulara bu hafta.Ünlü Youtuber Uyuşturucudan Gözaltına mı alınmıştı?
La şakasına dedim zaten, sen niye ciddiye alıyorsun o lafı?2 konu, sadece 2. Senin kadar olmasa da ben de bayagi emek harcadim konulara bu hafta.
2 konu, sadece 2. Senin kadar olmasa da ben de bayagi emek harcadim konulara bu hafta.
Yeniler de gelmiyor ki bu işleri devredelimLa şakasına dedim zaten, sen niye ciddiye alıyorsun o lafı?Herhalde emek harcadın, yarışmıyoruz burada. Eskidendi o günler.
Benim zaten azalır konu sayım 1 aya, iş güç yoğunlaşacak bazı anlaşmalar yaptım. Hayırlısı mı olacak göreceğiz ama yoğun bir bahar-yaz beni bekliyor. Normalde yazın şehir dışında olacaktım, bir anlaşma yapınca iznim de çöpe gitti gibi bir şey oldu. Yaz tatilim de olmayacak gibi, sonra 1 yıl daha çalış ki yaz gelsin tatil yap. Fenalık geliyor aklıma geldikçe.Yeniler de gelmiyor ki bu işleri devredelim
Al benden de o kadar. Forum iyiden iyiye boş kalacak yaza doğru.Benim zaten azalır konu sayım 1 aya, iş güç yoğunlaşacak bazı anlaşmalar yaptım. Hayırlısı mı olacak göreceğiz ama yoğun bir bahar-yaz beni bekliyor. Normalde yazın şehir dışında olacaktım, bir anlaşma yapınca iznim de çöpe gitti gibi bir şey oldu. Yaz tatilim de olmayacak gibi, sonra 1 yıl daha çalış ki yaz gelsin tatil yap. Fenalık geliyor aklıma geldikçe.
Yaza baya kişi bekliyoruz foruma. Atoş, Ozan, Efe, Özgür, MayısKralı ilk aklıma gelenler. Daha sürpriz de görürüz tabi.Al benden de o kadar. Forum iyiden iyiye boş kalacak yaza doğru.
Negative mode sonuna kadar on
Pazar haftaya dahil değil mi?Ben 19 açmıştım ama pazar günüde eklenmiş.
@XanTier hiç açmadan 3 konuylamı girdin listeye pazardan dolayı?
Umarım seni gaza getirmişimdir
Forum canlansın diye yüklenmiştim. Görevim tamamlandı
Frenliyecem inşallah
ha ha ha çok komik nereye gülüyorduk?Pazar haftaya dahil değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?