Çok önemli değil ama yine de dikkatli ol sonra @Çiğdem- gibiler gelip sana sarhoş demesinOff ne bu ya.. Rezil oldum![]()
Çok önemli değil ama yine de dikkatli ol sonra @Çiğdem- gibiler gelip sana sarhoş demesinOff ne bu ya.. Rezil oldum![]()
Hangi ara sarhoş dedi bu gıcık
Vurdu ve gol oldu
Sana demedi ama diyebilir yani dikkat et veya başka bir şey bulabilirHangi ara sarhoş dedi bu gıcıkSincaplarda dişlek zaten
![]()
Belli olmaz senin ne yapacağın
Tehlikeli Sincaplar yakında sinemalarda diyorsun.Sana demedi ama diyebilir yani dikkat et veya başka bir şey bulabilir![]()
Belli olmaz senin ne yapacağın![]()
![]()
Vizyona girmesine bile izin vermemelisinTehlikeli Sincaplar yakında sinemalarda diyorsun.İzlemeyeceğim merak etme
![]()
Herşey sizin içinTespit gibi tespit![]()
Yanlış konuya yazdın galiba bu mesajı reyiz
Bu arada tebrikler @Dosi iyi bir çıkış yakalamışsın![]()
Ünlü Youtuber Uyuşturucudan Gözaltına mı alınmıştı?
2 konu, sadece 2. Senin kadar olmasa da ben de bayagi emek harcadim konulara bu hafta.Ünlü Youtuber Uyuşturucudan Gözaltına mı alınmıştı?![]()
La şakasına dedim zaten, sen niye ciddiye alıyorsun o lafı?2 konu, sadece 2. Senin kadar olmasa da ben de bayagi emek harcadim konulara bu hafta.
2 konu, sadece 2. Senin kadar olmasa da ben de bayagi emek harcadim konulara bu hafta.![]()
Yeniler de gelmiyor ki bu işleri devredelimLa şakasına dedim zaten, sen niye ciddiye alıyorsun o lafı?Herhalde emek harcadın, yarışmıyoruz burada. Eskidendi o günler.
![]()
Benim zaten azalır konu sayım 1 aya, iş güç yoğunlaşacak bazı anlaşmalar yaptım. Hayırlısı mı olacak göreceğiz ama yoğun bir bahar-yaz beni bekliyor. Normalde yazın şehir dışında olacaktım, bir anlaşma yapınca iznim de çöpe gitti gibi bir şey oldu. Yaz tatilim de olmayacak gibi, sonra 1 yıl daha çalış ki yaz gelsin tatil yap. Fenalık geliyor aklıma geldikçe.Yeniler de gelmiyor ki bu işleri devredelim![]()
Al benden de o kadar. Forum iyiden iyiye boş kalacak yaza doğru.Benim zaten azalır konu sayım 1 aya, iş güç yoğunlaşacak bazı anlaşmalar yaptım. Hayırlısı mı olacak göreceğiz ama yoğun bir bahar-yaz beni bekliyor. Normalde yazın şehir dışında olacaktım, bir anlaşma yapınca iznim de çöpe gitti gibi bir şey oldu. Yaz tatilim de olmayacak gibi, sonra 1 yıl daha çalış ki yaz gelsin tatil yap. Fenalık geliyor aklıma geldikçe.![]()
Yaza baya kişi bekliyoruz foruma. Atoş, Ozan, Efe, Özgür, MayısKralı ilk aklıma gelenler. Daha sürpriz de görürüz tabi.Al benden de o kadar. Forum iyiden iyiye boş kalacak yaza doğru.
Negative mode sonuna kadar on![]()
Pazar haftaya dahil değil mi?Ben 19 açmıştım ama pazar günüde eklenmiş.
@XanTier hiç açmadan 3 konuylamı girdin listeye pazardan dolayı?
Umarım seni gaza getirmişimdir
Forum canlansın diye yüklenmiştim. Görevim tamamlandı
Frenliyecem inşallah![]()
ha ha ha çok komik nereye gülüyorduk?Pazar haftaya dahil değil mi?![]()