29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

Boş konularla beni geçen @S.G.A.T. kutlama yapıyormuş. :A

Tebrikler Serhancım, bu hafta pek aktif olmayınca konu sayım azalmış. :D

2 konu, sadece 2. Senin kadar olmasa da ben de bayagi emek harcadim konulara bu hafta. :D

2 konu, sadece 2. Senin kadar olmasa da ben de bayagi emek harcadim konulara bu hafta. :D
La şakasına dedim zaten, sen niye ciddiye alıyorsun o lafı? :D Herhalde emek harcadın, yarışmıyoruz burada. Eskidendi o günler. :A

Yeniler de gelmiyor ki bu işleri devredelim :(
Benim zaten azalır konu sayım 1 aya, iş güç yoğunlaşacak bazı anlaşmalar yaptım. Hayırlısı mı olacak göreceğiz ama yoğun bir bahar-yaz beni bekliyor. Normalde yazın şehir dışında olacaktım, bir anlaşma yapınca iznim de çöpe gitti gibi bir şey oldu. Yaz tatilim de olmayacak gibi, sonra 1 yıl daha çalış ki yaz gelsin tatil yap. Fenalık geliyor aklıma geldikçe. :T

Benim zaten azalır konu sayım 1 aya, iş güç yoğunlaşacak bazı anlaşmalar yaptım. Hayırlısı mı olacak göreceğiz ama yoğun bir bahar-yaz beni bekliyor. Normalde yazın şehir dışında olacaktım, bir anlaşma yapınca iznim de çöpe gitti gibi bir şey oldu. Yaz tatilim de olmayacak gibi, sonra 1 yıl daha çalış ki yaz gelsin tatil yap. Fenalık geliyor aklıma geldikçe. :T
Al benden de o kadar. Forum iyiden iyiye boş kalacak yaza doğru. :(
Negative mode sonuna kadar on :A