29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

Maşallahh 20 konu süpersin kızz:Z
Seninde maşallahın var :A Düzenli paylastığın konular sana hep aynı oranda sayı veriyor ama bu benim ulaşacağım en yüksek rakamdı :F

Ben gerekli katkıyı sağladım. Güzel şeylerede vesile oldu. Memnunum geçen hafta foruma vakit ayırdığım için :D

Seninde maşallahın var :A Düzenli paylastığın konular sana hep aynı oranda sayı veriyor ama bu benim ulaşacağım en yüksek rakamdı :F

Ben gerekli katkıyı sağladım. Güzel şeylerede vesile oldu. Memnunum geçen hafta foruma vakit ayırdığım için :D

Evet klipler falan çok güzeldi yine açmaya devam edersin inşallah ben daha çok açmak isterim geç giriyorum foruma anca bu kadar:D

Evet klipler falan çok güzeldi yine açmaya devam edersin inşallah ben daha çok açmak isterim geç giriyorum foruma anca bu kadar:D
Ben klipten çok gündem haberleriyle geldim ve ilgi gördü :)
bakalım, ilginç konular bizim medyaya düşerse açarım inşallah :D

Ben klipten çok gündem haberleriyle geldim ve ilgi gördü :)
bakalım, ilginç konular bizim medyaya düşerse açarım inşallah :D

Evet ya haberlerinde çok güzeldi inşallah yine böyle güzel haberleri açmaya devam edersin hele o yalnız kuş haberi ayy unutamıcam o haberi hiçç😳

Eski ben olsaydım, sürekli olarak ilk 5'te olurdum. Yaşlandık, emekli de olduk. :)

301 mesajla 12. mi olmuşum...
Mesaj sayısı olarak rekorumu kırdım ama sıralama olarak gerideyim. :ppp:

2 Hafta önce
Çiğdem- dedi:
Bende fıkra , caps, ağlayan bebek konuları neden gözüme çarpmıyor bu aralar diyordum
:A :A :A @Yiğitt @S.G.A.T. @Harunnn60

17@S.G.A.T.3
Yiğitt dedi:
@S.G.A.T. da emeklilik moduna girdi, siyahlara bürüyeceğiz. :Z :A
Çiğdem- dedi:
@XanTier Kilisesine götürür onu @S.G.A.T.
:A :A :A
Bekleyin :A:A Zirvede seni yalnız bırakmam Yiğit'ciğim. :A

i__ll_come_back_for_you____by_angeleta.jpg
Geçen hafta
Ve bu hafta
1@S.G.A.T.41
2@Yiğitt39

flat,800x800,075,f.jpg

:A:A @Yiğitt