topacın resmini gör yolda görsen selamlaşırsın belki
Bu ne bee yolda görsem yönümü çeviririmtopacın resmini gör yolda görsen selamlaşırsın belki
@destere İle biz gitsek @xemrexxx daha foruma girmez . Zaten işe başladıktan sonra foruma tek girme amacı bize laf edip gitmek oldusaç ne arar tosbağada keltoşun biri zaten
En çok güldüren konu açılmayacak mı.@destere İle biz gitsek @xemrexxx daha foruma girmez . Zaten işe başladıktan sonra foruma tek girme amacı bize laf edip gitmek oldu@Harunnn60
@xemrexxx
O konudayızya cnmEn çok güldüren konu açılmayacak mı.
Yok be zamanında @xemrexxx benlede uğraşmaya çabalayınca gözünü korkuttum, geri adım attı
Aynı kapıya çıkmıyor mu ablaEvlen diye değil evde kaldın diye baskı kurar o bee
Naptın çocuğu dömekle mi tehdit ettinYok be zamanında @xemrexxx benlede uğraşmaya çabalayınca gözünü korkuttum, geri adım attışimdi güzel güzel anlaşıyoruz
Yöntemimi açıklayamam hem belki illerde senin üstündede kullanmam gerekebilirNaptın çocuğu dömekle mi tehdit ettin
amacım @Forumdash la @Harunnn60 ın gülerken gebermesi @Çiğdem- le @destere nin de altına etmesi bu ikisi gebermesin sadece rezil olmaya devam etsinListeyi ele geçirmen hiç hoş değil.@xemrexxx
Aynı kapıya çıkmıyor mu abla
Boşver abla evlenme valla bende evlenmekten yana değilim
Naptın çocuğu dömekle mi tehdit ettin
hogathamla ben sevincimizi üzüntümüzü sarışarak kutlarızamacım @Forumdash la @Harunnn60 ın gülerken gebermesi @Çiğdem- le @destere nin de altına etmesi bu ikisi gebermesin sadece rezil olmaya devam etsin
En azından iyiliğimi istiyorsunamacım @Forumdash la @Harunnn60 ın gülerken gebermesi @Çiğdem- le @destere nin de altına etmesi bu ikisi gebermesin sadece rezil olmaya devam etsin
Gebermen iyilik mi ne yasadin kuzum 'AEn azından iyiliğimi istiyorsun
Gebermek yaşamaktan iyidirGebermen iyilik mi ne yasadin kuzum 'A
amacım @Forumdash la @Harunnn60 ın gülerken gebermesi @Çiğdem- le @destere nin de altına etmesi bu ikisi gebermesin sadece rezil olmaya devam etsin
hogathamla ben sevincimizi üzüntümüzü sarışarak kutlarız
@destere Yine bize bağlamış konuyuEn azından iyiliğimi istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?