topacın resmini gör yolda görsen selamlaşırsın belki
Bu ne bee yolda görsem yönümü çeviririmtopacın resmini gör yolda görsen selamlaşırsın belki
![]()
@destere İle biz gitsek @xemrexxx daha foruma girmez . Zaten işe başladıktan sonra foruma tek girme amacı bize laf edip gitmek oldusaç ne arar tosbağada keltoşun biri zaten![]()
En çok güldüren konu açılmayacak mı.@destere İle biz gitsek @xemrexxx daha foruma girmez . Zaten işe başladıktan sonra foruma tek girme amacı bize laf edip gitmek oldu![]()
![]()
@Harunnn60
@xemrexxx
O konudayızya cnmEn çok güldüren konu açılmayacak mı.![]()
Yok be zamanında @xemrexxx benlede uğraşmaya çabalayınca gözünü korkuttum, geri adım attı
Aynı kapıya çıkmıyor mu ablaEvlen diye değil evde kaldın diye baskı kurar o bee
Naptın çocuğu dömekle mi tehdit ettinYok be zamanında @xemrexxx benlede uğraşmaya çabalayınca gözünü korkuttum, geri adım attışimdi güzel güzel anlaşıyoruz
![]()
Yöntemimi açıklayamam hem belki illerde senin üstündede kullanmam gerekebilirNaptın çocuğu dömekle mi tehdit ettin![]()
![]()
amacım @Forumdash la @Harunnn60 ın gülerken gebermesi @Çiğdem- le @destere nin de altına etmesi bu ikisi gebermesin sadece rezil olmaya devam etsinListeyi ele geçirmen hiç hoş değil.@xemrexxx
Aynı kapıya çıkmıyor mu abla![]()
Boşver abla evlenme valla bende evlenmekten yana değilim
Naptın çocuğu dömekle mi tehdit ettin![]()
![]()
hogathamla ben sevincimizi üzüntümüzü sarışarak kutlarızamacım @Forumdash la @Harunnn60 ın gülerken gebermesi @Çiğdem- le @destere nin de altına etmesi bu ikisi gebermesin sadece rezil olmaya devam etsin![]()
En azından iyiliğimi istiyorsunamacım @Forumdash la @Harunnn60 ın gülerken gebermesi @Çiğdem- le @destere nin de altına etmesi bu ikisi gebermesin sadece rezil olmaya devam etsin![]()
Gebermen iyilik mi ne yasadin kuzum 'AEn azından iyiliğimi istiyorsun![]()
Gebermek yaşamaktan iyidirGebermen iyilik mi ne yasadin kuzum 'A
amacım @Forumdash la @Harunnn60 ın gülerken gebermesi @Çiğdem- le @destere nin de altına etmesi bu ikisi gebermesin sadece rezil olmaya devam etsin![]()
hogathamla ben sevincimizi üzüntümüzü sarışarak kutlarız![]()
@destere Yine bize bağlamış konuyuEn azından iyiliğimi istiyorsun![]()