Melun yine listeyi doldurmuş tek başına@xemrexxx @destere nin tahtına iyice göz komuş gözü çıkacısa@Harunnn60 @Yiğitt @eskici @gözlemci @Forumdash
@xemrexxx de yıllarca bizim üstümüzden prim sağlıyor onun yolundan gitme amanMelun yine listeyi doldurmuş tek başınaama ben yine ikinci olmuşum seni çizdiğim resim sayesinde
Ben size sataşarak yapmıyorum ama sanatla yapıyorum
Klasik @xemrexxx@xemrexxx @destere nin tahtına iyice göz komuş gözü çıkacısa@Harunnn60 @Yiğitt @eskici @gözlemci @Forumdash
Aslında mesajına 2 kişi gülmüş@xemrexxx @destere nin tahtına iyice göz komuş gözü çıkacısa@Harunnn60 @Yiğitt @eskici @gözlemci @Forumdash
@xemrexxx yi kutluyoruz tabiki ama en doğru değerlendirme senden gelmiş forumdash senide kutluyorum
@xemrexxx yi kutluyoruz tabiki ama en doğru değerlendirme senden gelmiş forumdash senide kutluyorum)
O köfteyi başarılıymış gib gösteremeyizBu da bi algı yöntemi herkesi etiketleyip güldürdü mesajı@Çiğdem-
Aaa olsun Forumdash sonucta etiket ettikleri gülmek zorunda değil orada gözlük dis aynen baka ifadelerde var beğenme falanBen size sataşarak yapmıyorum ama sanatla yapıyorum
Beğenilcek bişey yoktuAaa olsun Forumdash sonucta etiket ettikleri gülmek zorunda değil orada gözlük dis aynen baka ifadelerde var beğenme falan@xemrexxx Komik bir şey yazmasa gülmezler gözlük dis fırlatırlarYer cücesininde hakkını yemeyelim
Hasta olmuş bu hafta içide forumdaydıBeğenilcek bişey yoktuGözlük atmak tartişmalarda etkilidir (gelsin bu yorumuma gözlük atsın köftecnm sıkılıyor zaten) En iyi gülmek yani
Kimse uğraşmak istemiyor melunla o yüzden güldürdün atıp geçiyorlar benceAaa olsun Forumdash sonucta etiket ettikleri gülmek zorunda değil orada gözlük dis aynen baka ifadelerde var beğenme falan@xemrexxx Komik bir şey yazmasa gülmezler gözlük dis fırlatırlarYer cücesininde hakkını yemeyelim
Ben size sataşarak yapmıyorum ama sanatla yapıyorum
@xemrexxx yi kutluyoruz tabiki ama en doğru değerlendirme senden gelmiş forumdash senide kutluyorum)
kız fena mı işte esprilerimle destere ile çiğdemi birbirine itekliyorum çok spaık bir ilişkileri var işte ay şimdi düşündüm de Allah cezamı vermesin çok kötü bişiye sebep oluyorum@xemrexxx den sorulur
Yine başladın
@destere ile beni kullanıp prim sağlayıp gidiyor işte ayollYine başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?