29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
@xemrexxx okadar mesajın listeye girmiş ama benim konumdaki mesajınla zirvedesin :A
Bende girmişim listeye 2 kere :A

@xemrexxx yi kutluyoruz tabiki ama en doğru değerlendirme senden gelmiş forumdash senide kutluyorum :))

O köfteyi başarılıymış gib gösteremeyiz :A Bu da bi algı yöntemi herkesi etiketleyip güldürdü mesajı :A @Çiğdem-
Ben size sataşarak yapmıyorum ama sanatla yapıyorum :A :A
Aaa olsun Forumdash sonucta etiket ettikleri gülmek zorunda değil orada gözlük dis aynen baka ifadelerde var beğenme falan :F @xemrexxx Komik bir şey yazmasa gülmezler gözlük dis fırlatırlar :F Yer cücesininde hakkını yemeyelim :A

Aaa olsun Forumdash sonucta etiket ettikleri gülmek zorunda değil orada gözlük dis aynen baka ifadelerde var beğenme falan :F @xemrexxx Komik bir şey yazmasa gülmezler gözlük dis fırlatırlar :F Yer cücesininde hakkını yemeyelim :A
Beğenilcek bişey yoktu :X Gözlük atmak tartişmalarda etkilidir (gelsin bu yorumuma gözlük atsın köfte :A cnm sıkılıyor zaten:F) En iyi gülmek yani:A

Kimse uğraşmak istemiyor melunla o yüzden güldürdün atıp geçiyorlar bence :A :A

@xemrexxx de yıllarca bizim üstümüzden prim sağlıyor onun yolundan gitme aman
:A :A :A

Ben size sataşarak yapmıyorum ama sanatla yapıyorum :A :A

Aslında mesajına 2 kişi gülmüş :A 13 kişiyi etiketlemiş o mesajda köfte :F @xemrexxx

@xemrexxx yi kutluyoruz tabiki ama en doğru değerlendirme senden gelmiş forumdash senide kutluyorum :))

kız fena mı işte esprilerimle destere ile çiğdemi birbirine itekliyorum çok spaık bir ilişkileri var işte ay şimdi düşündüm de Allah cezamı vermesin çok kötü bişiye sebep oluyorum :(
@Dosi @vadikızı @xBUGRAx @serhatt @Halef