Atv aldatmak'ı yayınlasa 3 reyting alacaktı, maçla 8+ almış29 Şubat gibi 4 yılda bir gelen önemli günde bölüm yayınlama fırsatını kaçıran Aldatmak ve Kül Masalı da derdine yansın.
Atv aldatmak'ı yayınlasa 3 reyting alacaktı, maçla 8+ almış29 Şubat gibi 4 yılda bir gelen önemli günde bölüm yayınlama fırsatını kaçıran Aldatmak ve Kül Masalı da derdine yansın.
Yanına birini al da döküntüleri seyret bariİnciler dökülmüş ))
Maça denk geliyor her bölümü ne yapsın.
Rasyonel düşüncelere bayılırım.Dilberci erkekler gs maçına kaysa da yine de zirveyi kaybetmemişler
Doğruları haykırmaya devam edeceğim.Rasyonel düşüncelere bayılırım.
@xemrexxx Çarpığı da kudursun.Doğruları haykırmaya devam edeceğim.
Mantıklı bir karar olmuş. 😅Atv aldatmak'ı yayınlasa 3 reyting alacaktı, maçla 8+ almış
Takımının şampiyonluğu mu? yoksa Dilber ile bir gün mü?Dilberci erkekler gs maçına kaysa da yine de zirveyi kaybetmemişler
Payına o düşüyor her zaman ki gibi.@xemrexxx Çarpığı da kudursun.
Gelecek hafta İnci Taneleri'nden kaçan izleyiciyi ve maç kitlesinin bir kısmını çekse 7'yi rahat görür iyi bir fragman ile. Bu saatten sonra çok büyük düşüş beklemiyorum, vites artırdık.Mecnun binbaşı'nın dediği gibi 7 reyting alamamızın tek sebebi insanların 'lüküs' hayatı yüzünden
Bahadır Özdener 3 bölümdür dizinin senaryosuyla satranç oynuyordu, ve izleyiciye karşı şah mat yapıp, istediğini yazdırdı ve izleyiciye de kabul ettirdi. Gerçekten en büyük mü bilmiyoruz ama çok büyük
5-6'da kalırsak her türlü sıkıntı olmaz ama 7 olursa süper olur be ustaGelecek hafta İnci Taneleri'nden kaçan izleyiciyi ve maç kitlesinin bir kısmını çekse 7'yi rahat görür iyi bir fragman ile. Bu saatten sonra çok büyük düşüş beklemiyorum, vites artırdık.
Göreceğiz güzel günler. Bu arada reytingin yükselişini görünce modluk videoyu bırakmayı unutmuşum, geç oldu ama olsun.5-6'da kalırsak her türlü sıkıntı olmaz ama 7 olursa süper olur be usta
Fatih başta kesin Bahadır'dan içerik bundan tek başına bir şey olmaz diyip almıştır ama kesin 100% eminim ki şu an tapıyordur Bahadır'aGöreceğiz güzel günler. Bu arada reytingin yükselişini görünce modluk videoyu bırakmayı unutmuşum, geç oldu ama olsun.
Ben ne mana 'Survivor'dan anlamadığın çok belli. Şu oranlara bak, hemde eleme gecesinde. @xemrexxx
İki gün önce bu sezon en iyisi diyen sen değil miydin?.Ben ne mana '
Öyle mi dedimİki gün önce bu sezon en iyisi diyen sen değil miydin?.
Bu kadar düşmesi normal değil. Eski sezonların en sıkıcı bölümlerinde dahi böyle ağır çöküşler olmazdı.Öyle mi dedim
İzlenmemesi normal perşembe günü yani 5 adat vardı hangisi gitse farketmez izleyiciye
Bir de 2 gündür Nagi Queen yok yani o yoksa reyting de yok gir youtube, twittera fragman için 10 yorumdan 3ü Nagi yi soruyor, onsuz tadı yok yarışmanın diyor
Son sezonların reytinglerine bir bakBu kadar düşmesi normal değil. Eski sezonların en sıkıcı bölümlerinde dahi böyle ağır çöküşler olmazdı.
@xemrexxx Çarpığı da kudursun.
Mantıklı bir karar olmuş. 😅
------
Takımının şampiyonluğu mu? yoksa Dilber ile bir gün mü?
Sonuç: Dilber ile bir gün.
Payına o düşüyor her zaman ki gibi.
Göreceğiz güzel günler. Bu arada reytingin yükselişini görünce modluk videoyu bırakmayı unutmuşum, geç oldu ama olsun.
Fatih başta kesin Bahadır'dan içerik bundan tek başına bir şey olmaz diyip almıştır ama kesin 100% eminim ki şu an tapıyordur Bahadır'a
Perşembe reytinglerine bakarken @AseratZahide ab'de 169. olmuş
0,16 rtg 1,97 shr
Gülen tarafın hep biz olması.Perşembe reytinglerine bakarken @Aserat