29 Şubat 2024 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Sakla Beni - 18. Bölüm | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
İnciler dökülmüş :)))
Yanına birini al da döküntüleri seyret bari :A

yıkıklar kulübü.png

• Güldürdün
Reactions: offensive
Mecnun binbaşı'nın dediği gibi 7 reyting alamamızın tek sebebi insanların 'lüküs' hayatı yüzünden :F

Bahadır Özdener 3 bölümdür dizinin senaryosuyla satranç oynuyordu, ve izleyiciye karşı şah mat yapıp, istediğini yazdırdı ve izleyiciye de kabul ettirdi. Gerçekten en büyük mü bilmiyoruz ama çok büyük :)
Gelecek hafta İnci Taneleri'nden kaçan izleyiciyi ve maç kitlesinin bir kısmını çekse 7'yi rahat görür iyi bir fragman ile. Bu saatten sonra çok büyük düşüş beklemiyorum, vites artırdık. :Z

İki gün önce bu sezon en iyisi diyen sen değil miydin?. :A
Öyle mi dedim :A

İzlenmemesi normal perşembe günü yani 5 adat vardı hangisi gitse farketmez izleyiciye

Bir de 2 gündür Nagi Queen yok yani o yoksa reyting de yok gir youtube, twittera fragman için 10 yorumdan 3ü Nagi yi soruyor, onsuz tadı yok yarışmanın diyor :X

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Öyle mi dedim :A

İzlenmemesi normal perşembe günü yani 5 adat vardı hangisi gitse farketmez izleyiciye

Bir de 2 gündür Nagi Queen yok yani o yoksa reyting de yok gir youtube, twittera fragman için 10 yorumdan 3ü Nagi yi soruyor, onsuz tadı yok yarışmanın diyor :X
Bu kadar düşmesi normal değil. Eski sezonların en sıkıcı bölümlerinde dahi böyle ağır çöküşler olmazdı. :A

Yanına birini al da döküntüleri seyret bari :A

Ekli dosyayı görüntüle 125658

@xemrexxx Çarpığı da kudursun. :A

Mantıklı bir karar olmuş. 😅
------

Takımının şampiyonluğu mu? yoksa Dilber ile bir gün mü?
Sonuç: Dilber ile bir gün. :)

Payına o düşüyor her zaman ki gibi. :F

Göreceğiz güzel günler. :bhr: Bu arada reytingin yükselişini görünce modluk videoyu bırakmayı unutmuşum, geç oldu ama olsun. :A

Fatih başta kesin Bahadır'dan içerik bundan tek başına bir şey olmaz diyip almıştır ama kesin 100% eminim ki şu an tapıyordur Bahadır'a

Zahide ab'de 169. olmuş :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F

0,16 rtg 1,97 shr
Perşembe reytinglerine bakarken @Aserat :A