29 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 26.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 52.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 7 30.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 8.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 13.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
kuzey güneyin reytingleri gayet iyi zirveyi alması imkansız ama bu reytingler gayet iyi

bence hiç iyi değil çünkü hakkettiği oranları almıyor bitürlü. eğer dizi, 7-10 bölüm öncesindeki gibi devam etseydi bu oranlar yeterli olurdu. Ama kuzey, güneyle tamamen düşman haline geldi. dövüş sahneleri kısmen de olsa geri geldi. cemre ile kuzey yakınlaşmaya başladı. yani konular netleşti ve dolayısıyla da diziye heyecan geldi. ee bu saatten sonra dizinin reytingleri 7 yi bile geçememesi çok yanlış ve çok büyük bir hakaret veya sbt nin hilesi, şikesi vs. benim inancım sıfırlandı sbt ye karşı. moralim bozuk arkadaşlar...

son 2 bölümü saymazsak ferhat hapise girdikten sonra dizi berbat bi hal almıştı.ben 1-2 bölüm öyle devam etse bırakacaktım izlemeyi ama son 2 bölüm düzeldi biraz daha aksiyonla dizi daha iyi olacaktır

son 2 bölümü saymazsak ferhat hapise girdikten sonra dizi berbat bi hal almıştı.ben 1-2 bölüm öyle devam etse bırakacaktım izlemeyi ama son 2 bölüm düzeldi biraz daha aksiyonla dizi daha iyi olacaktır

ama takas, sen de izledin fragamanı. ve dün gece ali ve kuzey, öyle süper bir oyun oynadılar ki ancak o kadar olur. böyle süper oyunculuklar nasıl 8 reytingi geçemez?

kurt kanu hakında dün yorum yapmıştık ilk yüzde yok diye bugünde ne hikmetse ilk yüzde yok
))) bakalım ne zaman ilk yüze girecek
))))))

sen niye illaki o proğramı aradın yoksa içten içe bir acun hayranımısın..
ben de rastlamadım ama bulmak için her tarafa zap da yapmadım
yanlış anlaşılmış. acunu bulmak için zap yapmadım. can sıkıntısından zap yaptım buna ragmen acuna denk gelmemişim( bugün ne varmış diyince gördüm yeteneksizi çarşamba oldugunu) yada denk geldimde beynim silmişte olabilir diyorum
)))

ama takas, sen de izledin fragamanı. ve dün gece ali ve kuzey, öyle süper bir oyun oynadılar ki ancak o kadar olur. böyle süper oyunculuklar nasıl 8 reytingi geçemez?

ben cevabını vereyim merve bogulur denen karakteri kimse sevmiyor 😉 itici bir oyuncu

ayrica 8 reytingi geçemez dememizin nedeni açık

M.Yüzyıl Devamli oyuncu kadrosunu güclendiriyor ve reytingleri artiyor

ama kuzey güney kitleyicisi gencler yaslı kızım aile ortamında en çok m.yüzyıl izlio ergenler kuzey güneyi izliyor

dünkü bölüm çok güzeldi bişey demiyorum ama dövüş sahneleri geri gelmeli ve ferhat kesinlikle diziye tekrar girmeli o zaman 8 reytingi geçer zaten çok uzakta değil ha 7 ha 8

inanmıyorsun isyan ediyorsun ağlamak istiyorsun hak veriyorum ma sbt yi sadece kuzey güney için değil her zaman için eleştirirsen bir anlamı var yoksa bu ne perhiz bu nelahana turşusu derler...
fragmanı süper olabilir ama karşısındada muhteşem yüzyıl gibi bir efsane var gerçekten bende sbt ye inanmıyorum çünkü muhteşem yüzyılın reytingi 25 civarı olmalıydı...

kuzey güney böyle bir günde 7 reyting alıyorsa öpsünde başına koysun gerçekten kaliteli bir film ama muhteşem karşısında alacağı son reyting bu.. bundan iyisi şamda kayısı..

kurt kanu hakında dün yorum yapmıştık ilk yüzde yok diye bugünde ne hikmetse ilk yüzde yok
))) bakalım ne zaman ilk yüze girecek
))))))

dün demiştim bu proğram için gün değişikliği yetmez yıl değişikliği lazım

muhteşem yüzyılın efsane olabilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım

muhteşem yüzyılın efsane olabilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım

bazı filmler bir ekmekle efsane olur muhteşem gibi bazı filmler 8 yılda kırk fırın ekmek yer bişey olmaz .. muhteşemde kalite var ekmeğe ihtiyacı yok kendisi ekmek gibi su gibi

Forumumuza Hoşgeldin
Umarım keyifli vakit geçirirsin...

çok ama çok teşekkür ederim
zaten ben baya takip ettikten sonra üye oldum..tv hakkında merak ettiğim herşeyin cevabını rahatlıkla bulabiliyorum.. keyif ile takipteyim..aranıza kabul ederseniz daha da mutlu olurum

hoşgeldin esmehan, uzaktan takip etmen güzel ama üye olman süper olmuş aramıza hoşgeldin..ayrıca muhteşem hürrem taraftarı olmanda bir başka güzel..

valla hürremciyim ..
bu arada Hürrem Sultan şu bali bey ile aybige nin işine el atsa da sevenler kavuşsa

Kuzey Güneyi izledim son sahne güzeldi kuzey güneye oyun oynadı