çocuklar duymasin burcu esmarsoy gazı bitmis
Çocuklar Duymasın bence maç yüzünden düşüş yaşamış. Haftaya yeniden toparlanıp A/B'de ilk 10'a girer
çocuklar duymasin burcu esmarsoy gazı bitmis
Çocuklar Duymasın bence maç yüzünden düşüş yaşamış. Haftaya yeniden toparlanıp A/B'de ilk 10'a girer
merhabalar forumunuza yeni katıldım..sizinle reyting takip etmek çok zevkli ki zaten çoktandır takip ettikten sonra üye olmaya karar verdim
reyting yorumuma gelince muhteşem yüzyıl'ı gönülden tebrik ederim..dünkü bölümü gayet güzeldi fakat son duruma baya bozuldumsevenler kavuşamayacak gibi geldi banaah validem ahhh
Muhteşem Yüzyıl'ı gebere gebere izledim. Yine olsa yine izlerim. MY <3
merhabalar forumunuza yeni katıldım..sizinle reyting takip etmek çok zevkli ki zaten çoktandır takip ettikten sonra üye olmaya karar verdim
reyting yorumuma gelince muhteşem yüzyıl'ı gönülden tebrik ederim..dünkü bölümü gayet güzeldi fakat son duruma baya bozuldumsevenler kavuşamayacak gibi geldi banaah validem ahhh
zaping yaptim durdum ama nedense hic yeteneksize denk.gelmedim. yada denk geldim ama her gun hergun olunca bilinc altin yok saymis 😉))))))))
bu arada maca baktim. teknik direktor ve oyuncular degismis ama yine eski takim duruyor gibi. yine bol bol defans hatasi))) yine hucumda bol posizyon sama sonuc sifir))))
inanamıyorum bu sonuca. çok tuhaf. kuzey güney hiç artmamış. bu kadar süper bir fragman nasıl olur da merak uyandırmadı ben anlamıyomki. böyle bir fragmandan sonra bile artış olmuyorsa ne zaman olacak? ve ben artık kesinlikle bu sbt reytinglerinde şike olduğuna inanmaya başladım. bu nedir böyle saçmalık mı olur? arka sokakların tekrarı nasıl 2. oluyor? 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz bu oranlara. Demekki arka sokaklar sbt'ye iyi para, prim, rüşvet vs veriyor ki bu oranları sürekli alıyor. yoksa mümkün müdür bir tekrar dizisi kuzey güneyi geçsin. çok komik. ayrıca ben de artık dövüş sahnelerinin yeniden işlenmesi gerektiğini düşünüyorum. belki o zaman artış olur reytinglerde. MORALİM ÇOK BOZUK GERÇEKTEN. BİR HAFTA BOYUNCA DA CANIM HEP BÖYLE SIKKIN OLACAK...
reytingleri gayet iyi ab de artış var.arka sokaklar nasıl bu oranları alıyo biliyon mu çünkü o saatte rakibi falan yok ve izleniyo o saatte arka sokaklar kuzey güneyin yerinde olsa 5 reytingi geçemezinanamıyorum bu sonuca. çok tuhaf. kuzey güney hiç artmamış. bu kadar süper bir fragman nasıl olur da merak uyandırmadı ben anlamıyomki. böyle bir fragmandan sonra bile artış olmuyorsa ne zaman olacak? ve ben artık kesinlikle bu sbt reytinglerinde şike olduğuna inanmaya başladım. bu nedir böyle saçmalık mı olur? arka sokakların tekrarı nasıl 2. oluyor? 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz bu oranlara. Demekki arka sokaklar sbt'ye iyi para, prim, rüşvet vs veriyor ki bu oranları sürekli alıyor. yoksa mümkün müdür bir tekrar dizisi kuzey güneyi geçsin. çok komik. ayrıca ben de artık dövüş sahnelerinin yeniden işlenmesi gerektiğini düşünüyorum. belki o zaman artış olur reytinglerde. MORALİM ÇOK BOZUK GERÇEKTEN. BİR HAFTA BOYUNCA DA CANIM HEP BÖYLE SIKKIN OLACAK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?