eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
8547incie8887104.png

Final Puanları Alanlar
Barış Manço 5
Kıraç 3
Şebnem Ferah 2
Yıldız Tilbe 1
Oğuzhan Koç 1

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 22 Eylül Pazar 17:00

-Kurallar-
17 yarışmacımız var yarışma 15 hafta sürüp 15 şarkı gerekecek , bu sezon 12.hafta 2 eleme yapılacak , böylece çeyrek finale yine 1 kişi fazla olarak 5 kişi katılabilecek.

Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olacak şarkıyı tamamlamak için 7-8 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri ilk 5 hafta, 2 şer gün olacak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne düşecek

Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta
3Qkj1I.gif

giphy.gif

-Yarışmacılar-

sincap.png

bazinga Mustafa Sandal.gif

Nil Karaibrahimgil xBUGRAx.gif

G1BsHU.gif

dqJW4l.gif

F4jmlW.gif

giphy.gif

OJGtjn.gif

RfHU4O.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

-Juriler-
@Bully
@Aserat
@GunesinOglu
@MEnes
@MasacRE-
@vadikızı
@YıldırıM
@cookies
@DarkLegenD
@HachiKo
@tolgab
@Maskeli Fedai
@offensive
@soo
@alperuz
@Billy Kane
@S.G.A.T.

-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
images-5-jpeg.71032

Korişimiz @xemrexxx
giphy-7.gif

Pehh başkanı @Harunnn60
Pehh harun.png

Alamancı @kerem
zvZVKp.gif

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

Son Oy Gönderme Tarihi : 24 Eylül Salı 21:00
1 Yıldız Tilbe - Yar Yanına Geleceğim
2 Mustafa Sandal - Gidenlerden
3 Imagine Dragons - Believer
4 Murat Boz - Püf
5 Oğuzhan Koç - Giden Günlerim Oldu
6 Ajda Pekkan - Oyalama Beni
7 Tuğba Yurt - Yine Sev Yine
8 Şebnem Ferah - Çakıl Taşları
9 Mabel Matiz - Ahu
10 Kıraç - Zerda
11 Barış Manço - Ali Yazar Veli Bozar
12 Buray Gitmem Gerek 1.02-2.05
13 Nil - Organize İşler 1.07 - 2.08
14 Katy Perry - The One That Got Away 1.34 - 2.24
15 Dua Lipa - Scared To Be Lonely 1.24-2.28

Sözü ve müziği Eda - Metin Özülkü çiftine ait olan, 1993 yılında çıkan " Oyalama Beni " 2010 yılında Burak Yeter tarafından yeniden aranje edilmiş ve o yıl disco, plajların en çok çalınan şarkılarından olmuştu.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed

Benim için harika bir şarkı bu. Ama yabancı olarak harcarlar benim de çok güçlü bir şarkıyla gelmem gerekiyor. :A

• Harika
Reactions: batuhankaralar
Believer'i 3. haftadan harcadığına göre yarışmadan ümidini kestin, en iyi şarkıları kullanıp eleneyim diyorsun demek :A

• Güldürdün
Sözü ve müziği Eda - Metin Özülkü çiftine ait olan, 1993 yılında çıkan " Oyalama Beni " 2010 yılında Burak Yeter tarafından yeniden aranje edilmiş ve o yıl disco, plajların en çok çalınan şarkılarından olmuştu.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed

Sen Ajda Pekkan ile mi yarışıyorsun yoksa Burak Yeter ile mi, bu ne yahu normal versiyonla gelsene :A

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
Show başlıyor :F :F

Buradan bakınca berbat bir strateji olarak görünüyor :A Neyse bu haftayı geçtin diyebiliriz en azından o da bir şeydir :A
Finaller için sakladığım 4-5 güzel şarkısı var, bunları üç haftada bir kullansam hedeflediğim yere ulaşıyorum :A Tabi diğer şarkılarla elenmemem lazım bunun için de yabancı severler birliğinin desteğine ihtiyacım var :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Imagine Dragons’un pek çok şarkısı sağlamdır, sözleri de çoğu zaman harikadır. Bu şarkı ise en üst noktalarından biri kesinlikle. :Z Tam puanı almak için diğerlerinin çok olağanüstü bir şeylerle gelmesi gerekecek. :A

• Harika