Bu mesajı göstermişti bana hemen kayıt ettim , @Forumdash abicim sanırım kış ayıydı yani o günden beridir bekliyorum .
Benim abim yok ama burada sen varsın abiler gününü kutlarım . ve tüm abilerin özellikle kız kardeşlerinizi üzmeyin @Forumdash
Yaa ben bunu hepten hepten unutmuştum![]()
Bu mesajı göstermişti bana hemen kayıt ettim , @Forumdash abicim sanırım kış ayıydı yani o günden beridir bekliyorum .
Benim abim yok ama burada sen varsın abiler gününü kutlarım . ve tüm abilerin özellikle kız kardeşlerinizi üzmeyin @Forumdash![]()
Ahh zaman ne çabuk geçiyor şimdi kocadık
Kardeşimiz @mrt-06 başta kutlamaya gelir yarın
Unutmuyoruz @Harunnn60 @mrt-06[
Kardeşimiz @mrt-06 başta kutlamaya gelir yarın
Küçük abi @Harunnn60 da abiler gününü kutlarım bu arada destereyi sen veriyorsunda küçük abi biraz şey davranıyor![]()
![]()
@xemrexxx
Allahtan sen modern abisin çektin dizilerden dolayı
Tabi modern abiyim ama geleneklerine bağlıAllahtan sen modern abisin çektin dizilerden dolayı
@kerem @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock Falan hediyeni getirsinler sana tatil için malzeme çıkıcak abicim![]()
![]()
![]()
Tabikide oklavayı hemen kafasına yer sınırımızı biliyorum abicimTabi modern abiyim ama geleneklerine bağlıZamana bağlı güncellemeli
Sen de gelenekli bi bacımsın. Sevgililer günü de neymiş senin için
![]()
İşte benim bacımTabikide oklavayı hemen kafasına yer sınırımızı biliyorum abicim![]()
![]()
![]()
Geri gelince veririm hediyesini.Allahtan sen modern abisin çektin dizilerden dolayı
@kerem @serhatt @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock Falan hediyeni getirsinler sana tatil için malzeme çıkıcak abicim![]()
![]()
![]()
ajitasyon mu acitasyon mu? Seç briniGeri gelince veririm hediyesini.@Forumdash
Ajitasyon olsun.ajitasyon mu acitasyon mu? Seç brini![]()
Yarından sonra başlarımAjitasyon olsun.![]()
Gidiyorsun zaten.Yarından sonra başlarım![]()
Ya gelmezsem😱Gidiyorsun zaten.
Geri geleceğin zaman başla. Arayı da çok açma.![]()
Bunu fırsata dönüştürüceğini bildiği için şimdi vermiyor alamancıya bak 😱😱😱Geri gelince veririm hediyesini.@Forumdash
@ForumdashBunu fırsata dönüştürüceğini bildiği için şimdi vermiyor alamancıya bak 😱😱😱
Hediyeleri paraları alıp kaçacan diyor![]()
![]()
![]()
Senin gözün arkada kalmasınİşte benim bacımO yuzden içim sine sine ara veriyorum
![]()
aa bi de buna mı hediye vercem hiç uğraşamamAllahtan sen modern abisin çektin dizilerden dolayı
![]()
![]()