Çaykur Rizespor - Galatasaray | Spor Toto Süper Lig 32. Hafta Maçı

MasacRE

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,992
Puanı
1,060
SPOR%20TOTO%20SÜPER%20LIG_Tekli_Turkiye_GS_RZ_1.png

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında şampiyonluk mücadelesinde avantajı eline geçiren Galatasaray, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor.

İlk 11'ler:

Çaykur Rizespor:
Gökhan, Abarhoun, Awaziem, Melnjak, Morozuik, Azubuike, Musa, Boldrin, Mustafa, Samudio, Muriç

Galatasaray: Muslera, Mariano , Marcao, Luyindama, Nagatomo, Donk, N'Diaye, Onyekuru, Feghouli, Fernando, Diagne

Stadyum: Çaykur Didi
Saat: 16.00
Yayın: beIN SPORTS 1
Hakem: Serkan Çınar

Sezon sonunda attığı yaklaşık 30 gole kanıp transfer etmek isteyenler olacaktır illa ki bu kazmayı. Dünyadaki tek enayi biz olamayız yani sonuçta. O durumda artık ne teklif gelirse üçe beşe bakmayıp postalamak lazım bu çöp bidonundan hallice forvet demeye bin şahit isteyen leş herifi. Zararın neresinden dönersek kardır artık.

Sezon sonu elbet bir enayi çıkar da s.... olup gider. Sabır filan kalmadı artık topçu falan değil bu adam.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Ömrümde bundan kötü forvet görmedim, yoktur heralde yani. Adamların forvetinin attığı gole bak bizimkinin yaptıklarına bak, sabote ediyor adam resmen. Böylesi gelmemiştir, gelmeyecektir...

Koca 6 ay boyunca kalburüstü bir forvet bulamayıp Kasımpaşa'nın kalas forvetine 10M veren yönetim en büyük suçlu aslında..
Yönetimin idari yönden ibra olmaması kararına sonuna kadar katılmıştım. Sahi o karar ne oldu, niye şutlamadık biz bu çapsız yönetimi. Koca GS'yi 1 senedir forvetsiz oynatan çapsız sürüsü, nefret ediyorum hepsinden...

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai