Aynen, Son 2 grup baya zor oldu. Son 4 ismide yeni ekledim. Eksik çıkmıştıÇok fazla zor grup yapılmış bu nasıl kura![]()
Son 2 grup oylamada çok fazla favoriAynen, Son 2 grup baya zor oldu. Son 4 ismide yeni ekledim. Eksik çıkmıştı
Senden tiksiniyorum, niye böyle kötü düşünceleri olan bir insansın...Bunu derken kim bilir neler yaptın, pis herif.@DarkLegenD
hahahha hakikattende yazmışsınOHA gruba bak V2...
Tabi ki yazdım...hahahha hakikattende yazmışsın
kura böyle oldu. Bunuda Sherlock açacaktı ama vana kelleklik yaptı önceki grupta bunu ben açtım. Son 4 ismide 2 dakikada bulup ekledim![]()
Yok, ben artık hiç birinize güvenmiyorumHer üye 1 adayın fotosunu seçip yollasın başka türlü işin içinden çıkılmayacak![]()
ooooooo ilkkez iki favorinmi var yani 😱
Benim suçum yok aday konularını dahi hiç konuşmadımYok, ben artık hiç birinize güvenmiyorum![]()
oy kullanmadan kim kime oy vermiş göremiyorum. Bu turada erkenden oy vermek istemiyorum. Baya zorlanacam bunda. Sakin kafayla oylarımTabi ki yazdım...![]()
Direk oyladım ben, aradan çıksın.oy kullanmadan kim kime oy vermiş göremiyorum. Bu turada erkenden oy vermek istemiyorum. Baya zorlanacam bunda. Sakin kafayla oylar![]()