Türkiye - Moldova | Euro 2020 Elemeleri - 2. Maç Yorum ve Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MasacRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MasacRE

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,992
Puanı
1,060
416

2020 Avrupa Şampiyonası elemelerine Arnavutluk karşısında alınan 2-0'lık galibiyetle başlayan A Milliler gruptaki 2. maçında Eskişehir'de Moldova ile karşı karşıya gelecek.

STAT: Eskişehir Yeni Stadyum
HAKEM: Sergii Boiko
SAAT: 20.00
YAYIN: TRT 1

TÜRKİYE: Mert, Zeki, Merih, Kaan, Hasan Ali, Dorukhan, Mahmut, Deniz, Hakan, Cenk, Burak.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

MOLDOVA: Namasço, Posmac, Jardan, Platica, Reabciuk, Cebotaru, Antoniuc, Ionlta, Carp, Cociuc, Damaşcan.
TEKNİK DİREKTÖR: Alexandru Spiridon

• Harika
Reactions: DarkLegenD
Elinize sağlık Utku bey, umuyorum bu maçı da kazanırız ve 2'de 2 ile başlarız. :A
Banko kazanılması gereken maçlardan biri zaten. İddaa 1.05 oran vermiş, o derece :A

İçimizdeki hainler @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Tolstoyevski burada mısınız, maç başlıyor :A

Banko kazanılması gereken maçlardan biri zaten. İddaa 1.05 oran vermiş, o derece :A

İçimizdeki hainler @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Tolstoyevski burada mısınız, maç başlıyor :A
3.5 üst oynadım, tutmazsa gerçek anlamda hain olup, İngiliz vatandaşlığına geçerim. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
1. gol geliyordu uyduruktan bir ofsayt çalmasalardı :A
patlamış mısırlar ve çerezlerle hazırım :Z 9 kere karşılastığımız ve 7 kere yendiğimiz Moldova'yi yine yeneceğiz inşallah. Şuana kadar 3 gol yemişiz. Fazlasına gerek yok. 21 kere fileleri havalandırmışız, fazlalaştıracağız :A ( Haber izledim bugün :F aklımda kaldı rakamlar) Haydi Türkiyem :Z

patlamış mısırlar ve çerezlerle hazırım :Z 9 kere karşılastığımız ve 7 kere yendiğimiz Moldova'yi yine yeneceğiz inşallah. Şuana kadar 3 gol yemişiz. Fazlasına gerek yok. 21 kere fileleri havalandırmışız, fazlalaştıracağız :A ( Haber izledim bugün :F aklımda kaldı rakamlar) Haydi Türkiyem :Z
Baya iyi hazırlanmışsıın maça :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi