28 Temmuz 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Yüksek Giriş çok güzeldi.Güldürdü de :X reytingi çok kötü gitmiş :( Izleyeceğim diziler arasına girdi. Umarım TNS 'de iyi reyting ve sıralama alır:)

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Babam Sınıfta Kaldı yine çok iyiydi. Buse yine güldürdü bayılıyorum bu kıza :X

Yüksek Giriş beklediğim gibi Total grubunda kötü sonuçlar elde etmiş..

Aşk Emek İster düşmüş iyice. Yüksek giriş çok kötü başlamış. Sonu parlak görünmüyor. Güneşi Beklerken tekrar bölümüyle gayet başarılı gitmiş.

Babam Sınıfta Kaldı Totalde 1 Ab'de 2'inci olmuş çok iyi giderek.

Nihat Hoca 2 gruptada gayet başarılı gitmiş.

Kapanmadan Kazan orta karar devam ediyor. Ab'de çok iyi değil.

Salak Milyoner diğer Yeşilçam serilerine göre göre düşük gitsede Star için fena sayılmayan oranlar almış.

Yüksek Giriş Totalde kötü gitmiş Ab'de ise fena gitmemiş.

Aşk Emek İster Totalde kötü gitmiş.Ab'de ise vasat.

Güneşi Beklerken'in Tekrarı başarılı gitmiş.

Babam Sınıfta Kaldı geçen haftaya göre yükselerek zirvede yer almış.

Aşk Emek İster düşüş yaşamış ve çok kötü gitmiş. Bu oranlarla yayından kalkabilir.

Nihat Hoca ve Kapanmadan Kazan Atv'yi sırtlamışlar.

Yüksek Giriş totalde beklediğim gibi çok kötü başlamış, ab'de orta karar ama haftaya ab'de de düşüş yaşar.

Güneş Beklerken'in tekrarı çok iyi gitmiş hatta sbt'de zirvede yer almış. :)

Yuksek giriş tam beklediğim.gibi AB çok iyi:X demiştim "güldürdu" diye.Hiç fena dizi değil beni kazandi dizi:) Bu hafta bol tekrariyla haftaya AB daha iyi olur inş:)

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Dün tv izlemedim...

Tablolarda en dikkat çeken Sbt'nin Ab'de acayip saçma bir 1. yaratması olmuş...Güneşi beklerken tekrar Ab grubunda 1. olmuşşşNasıl saçmalamış anlatamam...:D:F Kahkahaya boğuldum resmen...

Baban Sınıfta kaldı iyi gitmiş 2 gruptada...Ama fox nasıl bir taktik izleyecek bilemiyorum...Yeni sezonda pek şansı olurmu onu hiç bilmiyorum...:)

[TABLE="class: cms_table, width: 620"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]28.07.2013[/TD]
[TD]14:25:40[/TD]
[TD]16:21:29[/TD]
[TD]2,24[/TD]
[TD]13,24[/TD]
[TD]16,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Türkiye'nin Kanalı kanal D yine klişeliğini konuşturmuş...Hafta içi yetmiyor hafta sonuda yayınlamaya başlamış...Adamların yayınlayacak bir şeyi kalmamış baksanıza...:F

[TABLE="class: cms_table, width: 620"]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]COK GUZEL HAREKETLER BUNLAR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]28.07.2013[/TD]
[TD]11:25:55[/TD]
[TD]14:17:58[/TD]
[TD]1,97[/TD]
[TD]12,61[/TD]
[TD]15,62[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çghb'da iyi gitmiş her zamanki gibi...Kanal D Ne yapsın reyting aç gözlülüğü...:D

ben bilmem eşim bilir ve kapanmadan kazan idare ediyor gibi görünsede Kredileri doluyor...Sona yaklaştı ikiside...:)