28 Ocak 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 93. Bölüm | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Ne Gemiler Yaktım - 8. Bölüm - FİNAL | Show TV

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Survivor çok iyi gitmiş. Dün akşam yayınlanan bölümde herhangi bir olay yoktu aslında. Nagihan - Sahra olayından galiba bu kadar yüksek gelmiş.
Nagi'm başrol. ACUN'a çok kazandırıyor hep. Bu sene kesinlikle onun hakkı. Yine hakkı yenerse öbür sene daha çok düşer reytingi yarışmanın.
@Dosi @Angelica

Reactions: Dosi and Angelica
Çarkı felek Cevap ver Türkiye reytingleri bilen yazsın
İnci Taneleri - TKR (15.11 - 18.15)
Total l 1,98 l 21
AB l 1,67 l 17
ABC l 2,37 l 14

Çarkıfelek
Total l 1,94 l 22
AB l 1,26 l 26
ABC l 1,71 l 23

Cevap Ver Türkiye
Total l 0,92 l 48
AB l 0,76 l 51
ABC l 0,94 l 41

İnci Taneleri'nin bu hafta düşeceğini düşünenler varsa (ben dahil) bence bu tahminden hemen vazgeçsin zira hafta sonu tekrarlarının ikisi de adeta uçmuş. 😱

Dayanamazsa da bitireceklerini düşünmüyorum ama bu oranları hak etti
Şöyle ara verme böyle ara verme, kafası esince hop Mayıs'ta sezon finali... Belliydi, izleyiciyi koparttı, hikaye zaten yerinde sayıyor
98. Bölümde final yapacağı açıklandı.

98. Bölümde final yapacağı açıklandı.
Yes biliyorum ama sezonda 35 bölüm bile çekmiyorlar
Geçen yaz seçimleri bahane edip Mayıs ortasında bitti halbuki uzatabilirlerdi, Eylül'ün 3-4.haftasında başladı. Kafalarına göre iş yapıyorlar. Bu oranlara düşmelerini üzülmedim onu anlatmaya çalıştım

------

İnci Taneleri'nin bu hafta düşeceğini düşünenler varsa (ben dahil) bence bu tahminden hemen vazgeçsin zira hafta sonu tekrarlarının ikisi de adeta uçmuş. 😱
Perşembe'leri Hudutsuz'da olduğum için YouTube'dan izledim ama eğer çizgiyi bozmasa efsane ilerler... Güzel yazılmış, oynanmış bir ilk bölümdü, devamını merak ediyorum hem reytingi hem de hikayeyi

Reactions: Hobbit