28 Ocak 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 93. Bölüm | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Ne Gemiler Yaktım - 8. Bölüm - FİNAL | Show TV

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Survivor çok iyi gitmiş. Dün akşam yayınlanan bölümde herhangi bir olay yoktu aslında. Nagihan - Sahra olayından galiba bu kadar yüksek gelmiş.
Nagi'm başrol. ACUN'a çok kazandırıyor hep. Bu sene kesinlikle onun hakkı. Yine hakkı yenerse öbür sene daha çok düşer reytingi yarışmanın. :D @Dosi @Angelica

• Beğendim
Reactions: Dosi and Angelica
İnci Taneleri'nin bu hafta düşeceğini düşünenler varsa (ben dahil) bence bu tahminden hemen vazgeçsin zira hafta sonu tekrarlarının ikisi de adeta uçmuş. 😱

98. Bölümde final yapacağı açıklandı.
Yes biliyorum ama sezonda 35 bölüm bile çekmiyorlar :) Geçen yaz seçimleri bahane edip Mayıs ortasında bitti halbuki uzatabilirlerdi, Eylül'ün 3-4.haftasında başladı. Kafalarına göre iş yapıyorlar. Bu oranlara düşmelerini üzülmedim onu anlatmaya çalıştım :)
------

İnci Taneleri'nin bu hafta düşeceğini düşünenler varsa (ben dahil) bence bu tahminden hemen vazgeçsin zira hafta sonu tekrarlarının ikisi de adeta uçmuş. 😱
Perşembe'leri Hudutsuz'da olduğum için YouTube'dan izledim ama eğer çizgiyi bozmasa efsane ilerler... Güzel yazılmış, oynanmış bir ilk bölümdü, devamını merak ediyorum hem reytingi hem de hikayeyi :)

• Okudum
Reactions: Hobbit