cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,919
- Puanı
- 1,060
İnci Taneleri - TKR (15.11 - 18.15)Çarkı felek Cevap ver Türkiye reytingleri bilen yazsın
98. Bölümde final yapacağı açıklandı.Dayanamazsa da bitireceklerini düşünmüyorum ama bu oranları hak etti Şöyle ara verme böyle ara verme, kafası esince hop Mayıs'ta sezon finali... Belliydi, izleyiciyi koparttı, hikaye zaten yerinde sayıyor
Yes biliyorum ama sezonda 35 bölüm bile çekmiyorlar Geçen yaz seçimleri bahane edip Mayıs ortasında bitti halbuki uzatabilirlerdi, Eylül'ün 3-4.haftasında başladı. Kafalarına göre iş yapıyorlar. Bu oranlara düşmelerini üzülmedim onu anlatmaya çalıştım98. Bölümde final yapacağı açıklandı.
Perşembe'leri Hudutsuz'da olduğum için YouTube'dan izledim ama eğer çizgiyi bozmasa efsane ilerler... Güzel yazılmış, oynanmış bir ilk bölümdü, devamını merak ediyorum hem reytingi hem de hikayeyiİnci Taneleri'nin bu hafta düşeceğini düşünenler varsa (ben dahil) bence bu tahminden hemen vazgeçsin zira hafta sonu tekrarlarının ikisi de adeta uçmuş. 😱
Turabi var ise Turbo alırBen kazanacağını sanmıyorum 😃
Turabi ile ikisi kurtarıyor programı evet. Asıl başrol Nagi'm. Ona boşuna kraliçe demiyorlar. Turabi bile diyor. 😉Esas başrol Turabi'dir. Nagihan yine elenecek ve yine bir bahane bulacak.