28 Ocak 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    27
Alev Alev'in iki haftada AB'de 6.61'den 3.85'e kadar düşmesi gerçekten inanılmaz. Yeni bölümü henüz izlemedim ama geçen hafta hikayenin asıl başrolü Cemre'yi geri plana atıp diğer karakterleri (Bülent'i bile daha çok gördük herhalde) ön plana çıkarmaları bu haftayı kötü etkilemiş gibi. Yine aynı şekilde bu bölümde ilk fragmanın tamamını ve ön izlemeyi ÖmRü'ye ayırmak da reytingleri vurmuş olabilir. Evet çift güzel ama asıl hikayenin önüne geçmeden çeşni olarak kalmalı. Bu dizi yaz dizisi değil ve izleyici de bir kadın hikayesi (özellikle Cemre'nin Çelebi'den kurtuluşunu Çiçek'in hayatını mahvedenlerden intikam almasını) izlemek istiyor yoksa zengin kız-fakir oğlan aşkını konu alan yığınla proje var. Umarım bu kötü gidişe bir dur denilir böyle anlamlı bir yapımın göz göre harcanmasını istemem.

Mucize Doktor dalgalı kur gibi bir hafta düşüyor bir hafta yükseliyor. Total'in de AB'den daha yüksek gelmesi dikkat çekici. Fanlar bölümü bayağı eleştirmişti ama genel izleyici için bir sorun teşkil etmemiş anlaşılan. Vuslat ve Zerrin Tekindor diziye renk katsa da asıl hikayenin önüne geçilmemesi lazım umarım bu denge iyi kurulur da Alev Alev'in kaderini yaşamaz.

Akrep'e yazık oldu gerçekten. Sol Yanım baştan beri umutsuz vakaydı zaten de en son cuma günü o kadar dizinin arasında 4 küsür (ABC'de) alan yapımı Özcan Deniz botokslusu için harcamak rezalet. Ben Star'ın da SÇB'ye yeterince güvendiğini sanmıyorum yoksa güçlü rakipler olmasına rağmen salı, çarşamba veya perşembeye (BZÇ yorulmuşken izleyici çalabilirdi) de konulabilirdi. O dizi bu akşam kötü başlarsa (ve sonraki haftalarda da bekleneni veremezse) bu kararı veren yönetimin kellesi tek tek alınır benden söylemesi.

Babam Çok Değişti her zamanki gibi etki yaratmadan bitmiş. Gülse Birsel'e saçma sapan laflar atılıyor ama şaka maka son dönemde TV'de yayınlanan sit-com'lar arasında en uzun ömürlülerden biri Jet Sosyete oldu. Onun da artık televizyona proje yapmayacağını düşünürsek sit-com defteri ne yazık ki kapandı gibi görünüyor.

Genel olarak çoğu dizi düşüş yaşamış.

Akrep çok fena çakılmış. Kanal biraz daha şans verecektir ama yükselemezse iş kötü. SÇB gelecek diye güzelim dizi harcandı. SÇB'nin nedense ellerinde patlayacağını düşünüyorum. Neyse umarım Akrep de eski oranlarına yükselir de biraz daha devam eder.

Reactions: Carpe Diem
Görünen köy kılavuz istemez, bu hafta Çukur dışında adam akıllı bölümler izleyemedik. Salı'dan bu yanaki düşüşler fazlasıyla hakedilmiş. Reytingler düşmezse saçmalamaya devam ediyorlar çünkü. Bu da senaristlere cevap olsun.

Akrep'i yeni günü için kötü başlandığını söyleyemem.Çünkü 5 gün içinde gelişen bir olaydı.Menajerimi Ara da en azından pazarda yayınlanmadan önce tekrarlarını vererek izleyiciye alıştırmışlardı.Aslında Sol yanım'ı 2 hafta önce final yapıp yerine Akrep'in tekrarını verselerdi izleyici alışırdı.Bence bu hafta izleyici alışması için oldu.Haftaya asıl reytingleri belli olur..Kanal Akrep'in arkasında durur umarım..Ben yükseleceğine inanıyorum...

Seni Çok Bekledim e gelirsek.Bence kanal en iyi hamlesini yaptı.Ne kadar diziye güvensede salı ve çarşamba da bariz 1.ler var.Ama cuma için böyle değil.Cuma günü değişen bir kitle var..Bence en az bir grupta zireveye oturacağını düşünüyorum..Tabi ilk haftadan zirvede olmasada haftaya rahat bir grupta zirveye oynayacak gibi geliyor bana..

Akrep haftaya yükselmezse final kararı gelir. Alev Alev AB grubunda sert düşmüş.

Bence AB grubunun deneklerinde bir değişiklik oldu. Çünkü bu hafta sert düşüşler oluyor birden fazla. İlginç şekilde pazartesi de hep artan bir AB grubu var.

Reactions: Dosi
Abi bu hafta ne oluyor bu dizilere? Tüm dizilerin bu kadar düşmesi normal olamaz.

Mucize Doktor senaryoyu topladı gibi. Dizi artık zevk vermeye başladı. Ali'nin bu hali çok iyi. Dizide şu aşk işini Demir ve Açelya güzel topluyor. O ikiliden başka sahne yazmayıp böyle devam ederlerse oranlar yukarı yönlü ivme kazanır.

Alev Alev'de dün akşam ne oldu da bu kadar düşüş yaşadı?

Star, Özcan'ın saçma dizisi için kendi yağında kavrulan iki dizisini harcamıştı. Gün değişikliği konusunda üç dizinin de batması daha olası demiştim. İlk ikisi tuttu bu akşamda Özcan batarsa çok güzel bir ilahi adalet olacak.

AB tarafındaki kavimler göçü devam ediyor.

MD hariç kazançlı dizi yok gibi.

BZÇ tüm algılara inat Totalde yükselmesi düşman çatlatıyordur

Akrepde Finale doğru koşarak gidiyor.......Yazık ettiler diziye....