28 Ocak 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    27
Babam Çok Değişti
Survivor 2021

Alev Alev senaristine çok sinirliyim, kadronda Demet Evgar, Cem Bender, Zuhal Olcay gibi üç bomba var, yine başka yetenekli insanlar var. Olay yazsana bunlara be kadın. Vıcık vıcık aşk izlettirdin reyting düştü. Senaryoda çok ciddi silkelenme lazım.

Stara bir şey demiyorum kendi etti kendi buldu, hele bu akşam özcan deniz tutmazsa nermin yurteri kaçacak delik arasın.

• Beğendim
Reactions: soo
  • Güldürdün
Reactions: Özgür
Akrep düşmüş, ben en azından tüm gruplarda 3.50 üstü alır diyordum. Ama kanal resmen sadece Seni Çok Bekledim'in reklamını yapıyor şuan. Daha önce de dediğim gibi ya büyük iş yapacak yada çok büyük patlayacak. Eğer patlarsa 3 dizi birden çöpe gitmiş olacak. Sol Yanım zaten kıvranıyordu ama Akrep'e yazık olacak. Güzel yerde bitti, haftaya yükselir umarım.

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.

Bir Zamanlar Çukurova
tüm gruplarda zirvede yer aldı.

Mucize Doktor bu hafta oranlarında yükseliş yaşayıp tüm gruplarda 2. oldu.

Alev Alev dizisi, geçen haftaya göre oranlarında düşüş yaşadı. Dizi tüm gruplarda 8. sırada yer aldı.

Yeni gününde yayınlanan Akrep dizisi oranlarında sert bir düşüş yaşayarak yarışı gerilerden takip etti.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
Yorum yapmak için sizi bekliyorum ben de. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yorum yapmak için sizi bekliyorum ben de. :A
Ben yarım saat önce Özgür'ü konuda görünce ekliyorsa hiç uğraşmayım dedim ama baktım vakit geçti el attım. Ben yorum artı link kopyala işleri yaptığım için çakışmaktan çekindim :A
Buyur meydan senin :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Star TV'nin 'Seni Çok Bekledim' hamlesiyle iki dizi gün değiştirdi, ikisi de ilk yirmi dışında kaldı. 'Sol Yanım' zaten düşük oranlardaydı ama gayet güzel açılış yapan ve cuma günü kanalı ortalama olarak kurtaran 'Akrep' dizisinin gün değişikliğiyle çok sert düşüş yaşadığı görüldü. Zaten gün değişikliğiyle iş yapacağını hiç düşünmemiştim. Keşke 'Seni Çok Bekledim' perşembe olsaydı.

O değil de 'Seni Çok Bekledim' tutmazsa çok yazık olacak, hem gün değişikliklerine hem dizilere...

'Alev Alev' çok sert düşmüş, AB grubundaki bu düşüş nedir böyle? Çok şaşırdım, umarım toparlanır tekrardan. AB dizisi olacağını düşünürken TOTAL işi oldu.

'Bir Zamanlar Çukurova' açık ara perşembe birincisi yine, kocaman tebrikler. :X

'Mucize Doktor' yükselmiş bu hafta, oranları kanalı kurtarıyor. Artık eski sezonla kıyaslamanın bir anlamı yok. Aldığı oranlar ortalama 7 civarlarında hep...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi