Hazem
Favori Üye
Oluur da sen neredesin
İzleyemedim babam md izliyodu sonrasında uyumuş bende kendi odama geçtimOluur da sen neredesin
Baban o saçmalığı niye izliyor ya canlı dan izleseydin keşkeİzleyemedim babam md izliyodu sonrasında uyumuş bende kendi odama geçtim
E geçebilirsen geç yine de. Sonra bakabilirsen netten bakarsın.İzleyemedim babam md izliyodu sonrasında uyumuş bende kendi odama geçtim
Ne bilem zevkler ve renkler farklıdır ndlsnddldbBaban o saçmalığı niye izliyor ya canlı dan izleseydin keşke
Hem netten izleyip yorum yapmam zor olurduE geçebilirsen geç yine de. Sonra bakabilirsen netten bakarsın.
Aynen ahdhajsjsjsjsNe bilem zevkler ve renkler farklıdır ndlsnddldb
Hem netten izleyip yorum yapmam zor olurdu
O da doğru.Ne bilem zevkler ve renkler farklıdır ndlsnddldb
Hem netten izleyip yorum yapmam zor olurdu
Aynı sebepten izlemeye devam ediyorum ben de ve uzun zaman sonra tam bir bölümü saatinde izledimBir zamanlar Çukurova saçmalasada sarıyor düşmüşüz bir bataklığa
Yok kahvaltı yapıyorum. Eklenmiş mi diye baktım ama ekleyemedim acelem vardı.Aynı sebepten izlemeye devam ediyorum ben de ve uzun zaman sonra tam bir bölümü saatinde izledim
------
@Özgür şuan galiba ekleme yapıyorsun? Beklemede olayım ben
@Özgür şuan galiba ekleme yapıyorsun? Beklemede olayım ben
Ekliyor musunuz sayın yönetici yoldaşlarım, ben de ekleyeyim diye girişimi gerçekleştirmiştim tam.Yok kahvaltı yapıyorum. Eklenmiş mi diye baktım ama ekleyemedim acelem vardı.
Sen ekle o zaman Sherlock beyciğim ben engel olmayayım.Ekliyor musunuz sayın yönetici yoldaşlarım, ben de ekleyeyim diye girişimi gerçekleştirmiştim tam.
Ben ekledim bileEkliyor musunuz sayın yönetici yoldaşlarım, ben de ekleyeyim diye girişimi gerçekleştirmiştim tam.
Yorum yapmak için sizi bekliyorum ben de.
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Bir Zamanlar Çukurova tüm gruplarda zirvede yer aldı.
Mucize Doktor bu hafta oranlarında yükseliş yaşayıp tüm gruplarda 2. oldu.
Alev Alev dizisi, geçen haftaya göre oranlarında düşüş yaşadı. Dizi tüm gruplarda 8. sırada yer aldı.
Yeni gününde yayınlanan Akrep dizisi oranlarında sert bir düşüş yaşayarak yarışı gerilerden takip etti.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
Ben yarım saat önce Özgür'ü konuda görünce ekliyorsa hiç uğraşmayım dedim ama baktım vakit geçti el attım. Ben yorum artı link kopyala işleri yaptığım için çakışmaktan çekindimYorum yapmak için sizi bekliyorum ben de.