batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,935
- Puanı
- 1,061
Total'de EDHO'dan büyük reyting çalıyoruz ama AB'yi bilememSenaristimiz @batuhankaralar'a hediyemi yarın duruma göre vereceğim.
Total'de EDHO'dan büyük reyting çalıyoruz ama AB'yi bilememSenaristimiz @batuhankaralar'a hediyemi yarın duruma göre vereceğim.
Ramo AB'de 5 zor alır.Salı günü büyük rekabet var gerçekten. Yarın Eşkıya zirvede olacak totalde bence. A/B'de Ramo ya da Hekimoğlu olabilir zirvede.
Ramo AB'de 5 zor alır.
Bu görsellere bayıldım ama her güne yapmamışsın acaba ellerin dert görmezse....@Sherlock
Teşekkür ediyorum.İstemeniz yeterli Atacan beyciğim, pc’ye geçtiğim zaman her güne ayarlarım.
Bizim sayemizdeK A D I N 👏👏👏👏👏👏👏👏
Zirvede biteceğiz demiştim..
Kadın bittimikiK A D I N 👏👏👏👏👏👏👏👏
Zirvede biteceğiz demiştim..
Ona gülmedim sürekli antilik yaptığın için gülmüştüm yoksa düşeceğini ben de biliyorum.Kadın çok iyi gitmiş, haftaya 9-10 gelir.
EDHO iyi dönüş yapmış.
Ramo tahmin ettiğim gibi düşüşe geçmiş, AB'de 5 zor alır dedim gülünmüştü, alamamış.
Survivor geliyor ama.Ona gülmedim sürekli antilik yaptığın için gülmüştüm yoksa düşeceğini ben de biliyorum.
İleriki süreçte Kadın bitince Ramo karlı çıkacaktır, beklediğimden daha az etkilenmiş, neyse ben değil zaman gösterecek.
Geçen sezon bir etkisini göremedik.Survivor geliyor ama.
Türkiye - Yunanistan'la kıyaslama bu defa iki takım da türk en az 6-7 alır haftaiçi.Geçen sezon bir etkisini göremedik.
Artık Survivor'un devri geçti bence ama başlarda öyle alabilir belki.Türkiye - Yunanistan'la kıyaslama bu defa iki takım da türk en az 6-7 alır haftaiçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?