28 Ocak 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz / İzlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
ben bi edho hayranı olarak şunu söyleyim ramo nun ve edhonun izleyici kitlesi aynı değil eskiya 4 hafta yayınlanmayan ca herkes ramoyu izlemeye karar verdi ve herkes edho yu netten izleyeceğim belirtti

Gün o kadar dolu ki Hekimoğlu Total'de 6 reyting almasına rağmen 7. olabilmiş. Tüm gruplarda ama özellikle AB'de çok iyi gidiyor nazar değmesin. :Z

Ramo-Eşkıya rekabetinin kazananı EDHO olmuş. Kemikleşmiş bir dizi olarak fazla etkilenmeyeceği belliydi aslında. Gerçi Ramo da böyle giderse çok rahat sezon sonunu görür.

Gün çok heyecanlı olmaya başladı ama Çocuk ve Kadın bitip Tutunamayanlar geldiğinde tablo anca oturur.

Kadın çok iyi gitmiş, haftaya 9-10 gelir.
EDHO iyi dönüş yapmış.
Ramo tahmin ettiğim gibi düşüşe geçmiş, AB'de 5 zor alır dedim gülünmüştü, alamamış.

Gerçekten çılgın bir rekabet söz konusu ama dört dizide kendine yetecek oranları almayı başarmış.

EDHO beklediğimden az etkilenmiş ama geçtiğimiz -dört hafta önceki- bölüm güzel bir noktada bitmişti, onun da etkisi olmuş olabilir düşmemesinde.

En çok Kadın bittiği zaman ne olacağını merak ediyorum, FOX’un yine bugüne düşündüğü dizi Kadın kitlesini elinde tutabilecek mi göreceğiz...

Kadın çok iyi gitmiş, haftaya 9-10 gelir.
EDHO iyi dönüş yapmış.
Ramo tahmin ettiğim gibi düşüşe geçmiş, AB'de 5 zor alır dedim gülünmüştü, alamamış.
Ona gülmedim sürekli antilik yaptığın için gülmüştüm yoksa düşeceğini ben de biliyorum. :X

İleriki süreçte Kadın bitince Ramo karlı çıkacaktır, beklediğimden daha az etkilenmiş, neyse ben değil zaman gösterecek. :)

• Harika
Reactions: batuhankaralar