28 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne kadar seviyon vadiyi ya
dizi bitse ne kadar üzülürsün ama umarım hiç bitmez

her güzel şeyin bir sonu vardır deniz kardeş vadide illa ki bir gün bitecek
Hayatınızda derin bir boşluk olacaktır ama çok derinden bağlısınız özellikle seni tanıdığımdan beri aile bireylerin gibi destek çıkıyorsun vadidekilere.

Bir türlü bu sezon 8 reyting alamadık . Kördüğüm 2 haftadır Ab'de zirveyi alıyor

Hayatınızda derin bir boşluk olacaktır ama çok derinden bağlısınız özellikle seni tanıdığımdan beri aile bireylerin gibi destek çıkıyorsun vadidekilere.
e tabi ki reis çocukken izliyorduk üniversiteyi bitirecez hala sıkı bir şekilde izliyoruz kolay olmayacak alışmak
vadiye ve necati şaşmaz a çok büyük sevgi besliyorum doğrudur

Bir türlü bu sezon 8 reyting alamadık . Kördüğüm 2 haftadır Ab'de zirveyi alıyor
aga bu yeni dizilerin hepsi fos çıktı tepe noktaları belli oldu en ufak şeyde düşerler sanırım kördüğüm reklamsız özetsiz falan yayınlanıyormuş ona rağmen totalde vadiyi şu halde bile tehdit edemiyor
yeterden de bi cacık olmayacak belli
my dizisi zaten ilk 20 ye giremiyor rakipten saymıyorum

Valla ben şok ben iptal.

Bundan sonra analizlerine güveniyorum.

Kördüğüm dizisinin senaryosunda iş var gibi yakında 8 reyting filan alabilir belki
.Senin yorumlarını okudum da Kanal D durmadan reklam vermiş
bu sürekli reklam, dizileri kötü etkiliyor.

Kördüğüm adım adım zirveye yürüyor, izlemesem de kaliteli bir dizi olduğunu düşünüyorum; bu yüzden tebrikler.

Kördüğüm dizisinin senaryosunda iş var gibi yakında 8 reyting filan alabilir belki
.Senin yorumlarını okudum da Kanal D durmadan reklam vermiş
bu sürekli reklam, dizileri kötü etkiliyor.
8 reytingi rüyasında göremez özetli reklamlı falan yayınlansın görecez o zaman zaten 10 da alsa bi süre sonra düşüp yayından kalkıyolar
bölümde kısaydı paso reklamı dayadılar bu kanalla olmaz sezon sonu mutlaka ayrılmak lazım
atv de olsa 9-10 alırdık şu bölümlerle bile

Kördüğüm adım adım zirveye yürüyor, izlemesem de kaliteli bir dizi olduğunu düşünüyorum; bu yüzden tebrikler.
Fark-i aybars kartal cocuk surekli goz onundr bir hizmetciyle bir belcimle bur ibrahimle sahnesi var
zaten sin sahnede havuza dusmus cocuk

Bende sadece kavga sahnesine bakabildim, birazdan o sahne hakkında yorumu konuya yazarım
. Kördüğüm 8 reyting alırsa şaşırma ben o potansiyeli görüyorum

7.bölümden başlatmalarından belli
Abi nasil avunmalar bunlar ya haha ilginc turkiyedeki reyting onemli deniliyordu allah allh ne olduda bir anda yurt disi kiymete bindi yurt disinda kim sampiyon bellidir yani ona gore

Abi nasil avunmalar bunlar ya haha ilginc turkiyedeki reyting onemli deniliyordu allah allh ne olduda bir anda yurt disi kiymete bindi yurt disinda kim sampiyon bellidir yani ona gore
Oyle bisi demedim ben hic vadici alar diyor onu
neyse kuru kiza konsantreyim cuz