28 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
He biliyorum öyle saçmalıklar yapıyor kanallar :D
millet reklamsız bölüm yayınlıyor o da var bize de öyle bi piyango vursa siyah ekran bile 8 reyting alır :D

He biliyorum öyle saçmalıklar yapıyor kanallar :D
millet reklamsız bölüm yayınlıyor o da var bize de öyle bi piyango vursa siyah ekran bile 8 reyting alır :D

Ne kadar seviyon vadiyi ya :D dizi bitse ne kadar üzülürsün ama umarım hiç bitmez :)

Hayatınızda derin bir boşluk olacaktır ama çok derinden bağlısınız özellikle seni tanıdığımdan beri aile bireylerin gibi destek çıkıyorsun vadidekilere. :D
e tabi ki reis çocukken izliyorduk üniversiteyi bitirecez hala sıkı bir şekilde izliyoruz kolay olmayacak alışmak :D vadiye ve necati şaşmaz a çok büyük sevgi besliyorum doğrudur :D

Bir türlü bu sezon 8 reyting alamadık . Kördüğüm 2 haftadır Ab'de zirveyi alıyor :D
aga bu yeni dizilerin hepsi fos çıktı tepe noktaları belli oldu en ufak şeyde düşerler sanırım kördüğüm reklamsız özetsiz falan yayınlanıyormuş ona rağmen totalde vadiyi şu halde bile tehdit edemiyor
yeterden de bi cacık olmayacak belli :D my dizisi zaten ilk 20 ye giremiyor rakipten saymıyorum :D

Buradan anlık verilerime güvenmeyen @Bully @ozgur2113 @xemrexxx 'e selam olsun. Ben anlık verilerde 5'i çok nadir gördü dediğimde kimse inanmıyor dalga geçiyorlardı. Gördünüz mü gençler sırf gönlünüz olsun diye AB grubunda 5,25 alacak dedim gelecek haftaya göre yüksek göstereyim diye. :D

Valla ben şok ben iptal. :A

Bundan sonra analizlerine güveniyorum. :bhr: :A

e tabi ki reis çocukken izliyorduk üniversiteyi bitirecez hala sıkı bir şekilde izliyoruz kolay olmayacak alışmak :D vadiye ve necati şaşmaz a çok büyük sevgi besliyorum doğrudur :D

aga bu yeni dizilerin hepsi fos çıktı tepe noktaları belli oldu en ufak şeyde düşerler sanırım kördüğüm reklamsız özetsiz falan yayınlanıyormuş ona rağmen totalde vadiyi şu halde bile tehdit edemiyor
yeterden de bi cacık olmayacak belli :D my dizisi zaten ilk 20 ye giremiyor rakipten saymıyorum :D
Kördüğüm dizisinin senaryosunda iş var gibi yakında 8 reyting filan alabilir belki:D.Senin yorumlarını okudum da Kanal D durmadan reklam vermiş:D bu sürekli reklam, dizileri kötü etkiliyor.

Kördüğüm adım adım zirveye yürüyor, izlemesem de kaliteli bir dizi olduğunu düşünüyorum; bu yüzden tebrikler. :X

Kördüğüm dizisinin senaryosunda iş var gibi yakında 8 reyting filan alabilir belki:D.Senin yorumlarını okudum da Kanal D durmadan reklam vermiş:D bu sürekli reklam, dizileri kötü etkiliyor.
8 reytingi rüyasında göremez özetli reklamlı falan yayınlansın görecez o zaman zaten 10 da alsa bi süre sonra düşüp yayından kalkıyolar :D bölümde kısaydı paso reklamı dayadılar bu kanalla olmaz sezon sonu mutlaka ayrılmak lazım
atv de olsa 9-10 alırdık şu bölümlerle bile

8 reytingi rüyasında göremez özetli reklamlı falan yayınlansın görecez o zaman zaten 10 da alsa bi süre sonra düşüp yayından kalkıyolar :D bölümde kısaydı paso reklamı dayadılar bu kanalla olmaz sezon sonu mutlaka ayrılmak lazım
atv de olsa 9-10 alırdık şu bölümlerle bile
Bende sadece kavga sahnesine bakabildim, birazdan o sahne hakkında yorumu konuya yazarım:D. Kördüğüm 8 reyting alırsa şaşırma ben o potansiyeli görüyorum:D