28 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
diriliş ertuğrul trt kanalında ab gurubunda zirvede olduğu her hafta asla eleştiri alamaz bence diriliş ertuğrulun zirvede olması zaten başlı başına bir başarıdır reytinge bakılmamalı bile

kara para aşk totelde 2 reytinge düşmemekten son anda kurtulmuşuz ab oranları zaten 3 reytingte ayyy bu diziyi ayakta tutan ab gurubunda aldığı 5 reytinglerdi en azından ab gurubda olsa zirvede oluyorduk ama artık ab gurubundada 3 reytingi geçemiyoruz
ve işin ilginç yanı bu dizinin ana konusu işleniyor son 2 bölümdür yanı hüseyinin kötü adam olduğunu hatta aktil olduğunu ömer öğreniyor bu dizide bu konu dısında önemli konu bence yok bu konu işlenirken bile eğer bu berbat oranları alıyorsak diziye gerçekten geçmiş olsun🙁

kpa cılara son darbeyi pazartesi günü vurucam inşallah

oh olsun beter ol emi

tatlım şu kızların bi yorumlarına baksana kız demeye bin şahit ister

yani bunları muhattap almaya bile gerek yok

tatlım şu kızların bi yorumlarına baksana kız demeye bin şahit ister

yani bunları muhattap almaya bile gerek yok
Aynen.Bence ciddiye bile almak gerekmiyor.Hayir sizin derdiniz senaristlerle onlara saldirin KD ve ya KD'cilarin ne sucu var? Sanki Karadayida hersey cok iyi .Aslinda KPA'ya basladiktan sonra KD senaryosu bozuldu ama biz hicbirsey demiyoruz.Oyunculara saygimiz var ama fanlar sayginin s 'dini bile hak etmiyorlar(tabii herkes degil iclerinde saglam dusunenleride var)

Aynen ya Total'de Güzel Köylü'yü yıklaım artık,reytingler genel düşüş var haftaya eskki reytinglere dönülecektir.
Dirilişi çoğunluk olarak erkekler iziliyor,ondan 7ye düşmüş,maç var diye.
Ben çarşambaları Güzel Köylüyü Tv den Diriliş ve Payrazıda netten izleyen biriyim ama Güzel Köylü aşırı saçma hareketleri var Poyraz ise şuanlık süper gidiyor ,Diriliş ise zaten tarihi tam anlamıyla yansıtan bir dizi izlenmezmi ,Ama çok zor gibi ab de Poyraz alır birkaç haftaya..

tarihi gerçek anlamıyla yansıttığı için kadın izleyicinin hoşuna gitmemiştir onlar daha çok harem peşinde,acaba o onunla olacakmı yok o bunu seviyormuş derdinde )))

Hiç sanmıyorum alacağını.

Diriliş Ertuğrul iyi oranlar almaya devam ediyor
Poyraz Karayel adım adım zirveye yaklaşmış.

bu tarz benimde kanal isimleri mi karismis ya showdaki baya yukselmis
hahaha insallah hep bole gider program rezil ama acunla canere iyi ders olur
,

Show Tv deki Btb daha iyi gitmiş..
Show'daki Btb ye denk geldim Serpil diye bayan var (Allah'ım 😱)hayatta böyle gıcık birini görmedim

Son düzenleme:
Yahu bolumun saati yanlışti bi sürü reklam vermis atv görmüyormusun yoksa yine abde 5 alirdi

Kadınları aşağılama istersen)))) kadınlar daha etkili olaydı senaryoda durum degisebilirdi belki

Tanimiyom ama showtv nin yarışmacıları daha iyi sanki acununkilerden dikkatimi çeken yok gibi çok vasatlar

Tanimiyom ama showtv nin yarışmacıları daha iyi sanki acununkilerden dikkatimi çeken yok gibi çok vasatlar
Yarışmacılar da jürilik yapıyor herhalde.. nasıl birbirine giriyorlar, değişik değişik laflar

Bende yoldan geçerken görüyordum bütün berberler Btb 'yi açmış nasıl izleniyor diyordum

Yarışmacılar da jürilik yapıyor herhalde.. nasıl birbirine giriyorlar, değişik değişik laflar

Bende yoldan geçerken görüyordum bütün berberler Btb 'yi açmış nasıl izleniyor diyordum
Bazen gece tekrarları kendisini geçiyor anlaşıldı nasıl geçtiği)))

Nerede eski Güzel Köylü...

7GUZEL KOYLUSTAR TV20:59:5823:23:414.2911.00

Dün Alın Yazım Müge Anlıyı geçmişti. Bence Stara transfer olursa bunu noktalarsın.

18ALIN YAZIMKANAL D09:56:1011:00:273.2518.07
19KIM MILYONER OLMAK ISTERATV22:38:5023:42:343.077.94
20KOCA KAFALAR BABA HABER BULTENIKANAL D18:46:2918:52:552.988.39
21MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV09:59:0013:03:292.9815.93