28 Nisan 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Seni Çok Bekledim (FİNAL) | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Sonuçlar konuya eklendi.

Lig maçları tamam da ŞL maçlarının açık kanalda yayınlanması asıl darbeyi vuruyor dizilere. Bu gidişle hafta sonu dizileri de düşecektir.

Düşüşler devam etmiş bakalım yarın itibaren avrupa maçları yok eğer büyük düşüşler olmazsa o zaman bu düşüşlerin sebepi ŞL ve AL gibi duruyor

Survivor'a laf ediyorduk ama son zamanlarda reytingleri toparlanmaya başladı o yüzden Acun'un aklında bir an önce DEK'i bitirip Survivor'ı 6 gün yapma gibi bir plan belirdiğini görür gibiyim. :A Yasak Elma, Çukurova gibi diziler başrol ayrılıklarından etkilenmedi ama burada senaryoyu iyi toplayamadılar demek ki.

Masumiyet'in reytingleri Hülya Avşar'ın arabasının mazotuna bile yetmez muhtemelen. :A

Masumiyet gerçekten bitsin artık, ne kadar rezil bir durum yaşıyor, FOX'un Çarşamba ısrarı diziyi kepaze etti. Sadakatsiz yiyor resmen diziyi. 3 almış Total'de çok yazık.

DEK AB'de 2 almış. 😱 Acun ne kadar sabredecek bakalım. :A İbrahim Ç.'nin çıkışı batırdı resmen diziyi.

SÇB final bölümüyle bile yükseliş yaşayamamış, nasıl bir fiyasko olmak Allah'ım. :A

Sadakatsiz ve Kuruluş da sert düşüş yaşamış, bu lanet olası maçlar dizilerin kaderiyle oynuyor resmen.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Sadakatsiz, AB'de çok fena etkilenmiş. Total ve AB'de haftaya yine 10 bandına çıkacaktır, çıkmasa bile sırtını dayar.

Masumiyet'in yanlış gün kurbanı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Hem maç vardı hem de Sadakatsiz aradan döndü ona rağmen geçen bölümki yükselişinden biraz fazla düşmüş. Şu günde özellikle Total oranlarıyla çok fena harcanıyor.

Benim Adım Melek çok etkilenmemiş. Finali de bu civarlarda yapar.

Doğduğun Ev Kaderindir maçtan çok etkilenmiş ve ayrıca bir şok, AB'de 2'lere kadar düşmüş. İnsanlar Mehdi'yi sevmiyordu ama adam gitmeden önce 7'leri bile gören dizi şu anda 2 reytinge düşmüş durumda.

Star'ın rezil ötesi dizisini de sona sakladım. Dizi tüm gruplarda, özellikle Total ve AB'de biraz daha düşse 0 küsurlu oranlar alacakmış finalinde. Ayrıca Akrep'in bu kadar berbat gittiği bir dönemde Total'de ondan düşük alması. :F Kendi gününde olmadan, berbat oranlarla ve 13. bölümde final yaptığına ne kadar sevinsem az. :Z :Z :Z