28 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 2 18.2%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 9.1%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 54.5%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

• Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 3 27.3%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 18.2%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
takas senin şansızlıgın işte bir türlü desteklediğin adamlar birinci olamıyor
)))) demek bu niyatta gidici... ne smd nede reyting ölçümlerde şansın tutmuyor hay aksi
)))))))))

tns geliyor artık sbt dikkate alinmicak vadi istanbuldada is yapar görüceksin beyazsoy

takas senin şansızlıgın işte bir türlü desteklediğin adamlar birinci olamıyor
)))) demek bu niyatta gidici... ne smd nede reyting ölçümlerde şansın tutmuyor hay aksi
)))))))))

vadi için reyting sorunu yok zamanında ortalığı toz duman etmiştir
tekrarları 15-16 reyting alan başka bi dizi var mı
nihat doğan bazılarına antipatik gelmişti geçen yıl ama şimdi ki nihat ı herkes seviyor çok saygılı bi adam bence bu sefer 1.olur.

türkiye degişti devriniz bitti takas. artık ikincilik kaderiniz kabul etseiz iyi olur
)))

nihat doğan geçen yıl mükemmeldi şimdiki nihat ve mustafa topaloğlu karması gibi bişeydi.. ama türk halkı klasik hareketini yaptı el altından olan şeylerde hep sessizler desteklenir.. şimdi kazananın adı bile hatırlanmıyor..

ama nihat doganda yok . en fazla okan çıkıyor dalga geçiliyor
))))))))))))

türkiye degişti devriniz bitti takas. artık ikincilik kaderiniz kabul etseiz iyi olur
)))
değişen bişey yok sadece vadi yaşlandı kan kaybetti o kadar

aynen geçen yıl nihat oyunları süpürmüştü müthişti ama derya denen sinsi adam numaradan oyları topladı

TNS'ye son 1-2 gün bu arada, net tarih veremiyoruz.

evet var. yada twitırda klavye kabadayılıgı yada otel odalarında sözde erkeklik yaparken
))

Nihat doğan adamın kralıdır klavye kabadayılığı diye bişey yok internette takılan biri değil adam gibi adam nihat doğan.

Nihat doğan adamın kralıdır klavye kabadayılığı diye bişey yok internette takılan biri değil adam gibi adam nihat doğan.

nd kurtlara saydırıp duruyordu. benim fikrimi çaldı diye. ilginiç nihatı desteklemen. nikatan en fazla okana meze olur okadar

şimdi baktım habere saydırma falan yok filistin filmindeki mavi marmara nın kendi projesi olduğunu söylemiş
bişey yok bunda nd adamım

şimdi baktım habere saydırma falan yok filistin filmindeki mavi marmara nın kendi projesi olduğunu söylemiş
bişey yok bunda nd adamım

daha ne desin fikrimi çaldılar demeye getirdi işte
)))))))))))))

İsteyen TNS'yi önemsesin, isteyen SBT'yi önemsesin, isteyen AGB'ye tekrar ölçtürüp onu önemsesin.

Sonuç olarak medya, resmi olanı yani TNS'yi önemseyecektir. Deneklerin seçildiği il sayısı zamanla artacaktır.(Gerçi denekler doğru seçilmedikten sonra 70 ilde ölçüm yapsalar ne yazar...)