28 Mayıs 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Sistem paralelin elinde bu oranlar bile iyidir Vadimizin bu sene operasyon var sistemler yine doğru bir şekilde elimize ulaşacak İnşallah

komediye bak ya vadi efsane bi bölümle 2.oluyor bu sene bir an önce bitsin bu reyting sisteminin rezilliğine artık kim ne yapacaksa yapsın yeter artık
survivorun vadiyi geçmesi imkan dahilinde olamaz normalde acun ayarı 2 sene önce yemişti bizim özetle kapışıp 2 kat fark yiyordu

@beyazsoy kim kandırdı seni.
Kocamin Ailesi romantik komedi değil.
Aile komedisi ve dramı.

Kıyasıya ama neticede Acun vermiş ayarı.
yuhyuh kocamın aikesine komedi değil diyorsun ne diyeyim))) dizide karşı ailede bütün kızların romantik aşk ilişkisi var. başroldeki doktorun karısıyla romantik ilişkisi var. (kadın ölse de yerine gelen kişi komik romantik ilişki var) bir dizi nasıl başka romantik komedi olacak))))

paralelli terelellimin elini sağlık yine gerçekleri göstermiş gerçi tam değil biraz daha gitmesi lazım
umarım yerine şikeci bir reyting şirketi gelmez

@beyazsoy aile komedisi yazmışım. Komedi tabiki var. Romantik olay yok o dizide. Başrollerin biraz olayları var birazda kızların. O kadar aşk meşkte olabilir ama bu diziyi romantik komedi yapmaz.

@beyazsoy aile komedisi yazmışım. Komedi tabiki var. Romantik olay yok o dizide. Başrollerin biraz olayları var birazda kızların. O kadar aşk meşkte olabilir ama bu diziyi romantik komedi yapmaz.
aile içinde romantik komedi. acil aşk aranıyor nedir. doktor dizisi mi. doktorlar arasında romantik komedi. bu da aile içinde en az 3 tane romantik aşk var. B dizi romantik komedi değilse hiç bir dizi romantik komedi olmaz

İşinize gelmeyince paralelli terelli

Acun diğer günlerde bu oranları alınca niye terelli olmuyor da perşembe aynı oranları aldığında paralelli oluyor
biraz mantıklı olalım lütfen
.
Adam diğer günlerde 10 alıyordu şimdide 8,5 'a düşmüş daha ne kadar düşsün

Hee @beyazsoy Hee.

@MelankoliK sen diziyi izliyorsun dizi romantik komedi mi.
Aile dizisi bildiğin.
Evet @sokak sanatı izlediğim vakitler gayet sıcak samimi bir aile dizisiydi
Şu an devam etmiyorum ama dram dizisiydi yani Hele Selen'in öldüğü vakıtlar dramın dibiydi

Aşk Yeniden'e Romentik komedi denilebilir ama bu dizi dram

Not :
Komediler, hayatın yalnız gülünç yanlarını konu edinir.
Dram; Hayatı olduğu gibi acıklı ve gülünç yönleriyle anlatır.
bunları sana anlatmama gerek yok herhalde @beyazsoy bunlar bildiğin şeyler

Son düzenleme:
alın bu dizinin orjinali my husband a family
wikideki açıklaması. yahu siz ne izlediginizin farkında degilsinsiz sizle tartışılmaz bile =)) " @sokak sanati

ha her zaman parallelli olduğunu yazıyoruz. burak 1.5 yıl önce tns nin paralelin eline geçtiğini köşe yazısı olarak yazdım. hadi beni geç türkiyenin en iyi polis şefi Hanefi Avcı bile yazdı. sen hala terellli halindesin. )))

kimse acuna yüksek alıyor demiyor belki daha fazla alıyor acun. ben nereye gitsem acun konuşuluyor ayrıca.

Ben bilemem senin nerede ne yazdığını..
hem ben Acun nasıl Vadi'yi geçiyor diyenler için yazdım onu
sen benim sana yazdığıma cevap ver konuyu değiştirme ))
Nasıl Dram dizisine Romantik komedi diyorsun ?

Ben bilemem senin nerede ne yazdığını..
hem ben Acun nasıl Vadi'yi geçiyor diyenler için yazdım onu
sen benim sana yazdığıma cevap ver konuyu değiştirme ))
Nasıl Dram dizisine Romantik komedi diyorsun ?

sistemin paralleli olduğunu şimdi yazdınız diyorsun ben 1.5 yıl önce yazdım ne simdisi diyorum bilmem anlatabildim mi

yukardaki resme bakmadın mi bu dizini orjinali olan kore dizisi tanımlamasina bak. resme guvenmiyorsan wikiden bak orda dizinin türü romantik komedi aile yazıyor işte daha nasıl ispat edeyim. noterden onaylatayim mi)))

Ben işlerine gelmeyince paralel dediklerini belirttim
Acun diğer günlerde yüksek alınca normal,Kvp'nin karşısında iyi oranlar alınca paralelin işi işte.. deniyor.Ben sen dedin demedim
ben sana sadece K.Ailesi ile ilgili bir şey sordum ))

Ve yabancılarda ne olduğu bizi ilgilendirmiyor bire bir aynı olacak diye bir şey yok,biz de dram olarak işleniyor.