neys sen çiğdemin açtığı konuya bakHakan oynamadı dün. Benchde pon pon salladı Sero'ya @xemrexxx Turabi dün yıktı ortalığı.😎
neys sen çiğdemin açtığı konuya bakHakan oynamadı dün. Benchde pon pon salladı Sero'ya @xemrexxx Turabi dün yıktı ortalığı.😎
yuhyuh kocamın aikesine komedi değil diyorsun ne diyeyim))) dizide karşı ailede bütün kızların romantik aşk ilişkisi var. başroldeki doktorun karısıyla romantik ilişkisi var. (kadın ölse de yerine gelen kişi komik romantik ilişki var) bir dizi nasıl başka romantik komedi olacak))))@beyazsoy kim kandırdı seni. Kocamin Ailesi romantik komedi değil. Aile komedisi ve dramı.
Kıyasıya ama neticede Acun vermiş ayarı.
aile içinde romantik komedi. acil aşk aranıyor nedir. doktor dizisi mi. doktorlar arasında romantik komedi. bu da aile içinde en az 3 tane romantik aşk var. B dizi romantik komedi değilse hiç bir dizi romantik komedi olmaz@beyazsoy aile komedisi yazmışım. Komedi tabiki var. Romantik olay yok o dizide. Başrollerin biraz olayları var birazda kızların. O kadar aşk meşkte olabilir ama bu diziyi romantik komedi yapmaz.
Evet @sokak sanatı izlediğim vakitler gayet sıcak samimi bir aile dizisiydi Şu an devam etmiyorum ama dram dizisiydi yani Hele Selen'in öldüğü vakıtlar dramın dibiydi
alın bu dizinin orjinali my husband a familyİşinize gelmeyince paralelli terelli
Acun diğer günlerde bu oranları alınca niye terelli olmuyor da perşembe aynı oranları aldığında paralelli oluyor biraz mantıklı olalım lütfen .
Adam diğer günlerde 10 alıyordu şimdide 8,5 'a düşmüş daha ne kadar düşsün
Evet @sokak sanatı izlediğim vakitler gayet sıcak samimi bir aile dizisiydi Şu an devam etmiyorum ama dram dizisiydi yani Hele Selen'in öldüğü vakıtlar dramın dibiydi
Aşk Yeniden'e Romentik komedi denilebilir ama bu dizi dram
Not :
Komediler, hayatın yalnız gülünç yanlarını konu edinir.
Dram; Hayatı olduğu gibi acıklı ve gülünç yönleriyle anlatır.
bunları sana anlatmama gerek yok herhalde @beyazsoy bunlar bildiğin şeyler
Ben bilemem senin nerede ne yazdığını..alın bu dizinin orjinali my husband a family
wikideki açıklaması. yahu siz ne izlediginizin farkında degilsinsiz sizle tartışılmaz bile =)) " @sokak sanati
ha her zaman parallelli olduğunu yazıyoruz. burak 1.5 yıl önce tns nin paralelin eline geçtiğini köşe yazısı olarak yazdım. hadi beni geç türkiyenin en iyi polis şefi Hanefi Avcı bile yazdı. sen hala terellli halindesin. )))
kimse acuna yüksek alıyor demiyor belki daha fazla alıyor acun. ben nereye gitsem acun konuşuluyor ayrıca.
Ben bilemem senin nerede ne yazdığını..
hem ben Acun nasıl Vadi'yi geçiyor diyenler için yazdım onu
sen benim sana yazdığıma cevap ver konuyu değiştirme ))
Nasıl Dram dizisine Romantik komedi diyorsun ?
Ben işlerine gelmeyince paralel dediklerini belirttimsistemin paralleli olduğunu şimdi yazdınız diyorsun ben 1.5 yıl önce yazdım ne simdisi diyorum bilmem anlatabildim mi
yukardaki resme bakmadın mi bu dizini orjinali olan kore dizisi tanımlamasina bak. resme guvenmiyorsan wikiden bak orda dizinin türü romantik komedi aile yazıyor işte daha nasıl ispat edeyim. noterden onaylatayim mi)))