28 Mayıs 2013 Salı Reyting Sonuçları

O zaman sorun yok.
Bölüm ortalama altıydı.

- - - Ekleme - - -

Merak etme haftayada ırmak gidici ve o yarışı doğu kazanacak.

zaten bende doğukan ümit cengiz veya ırmak istiyorum doğukan kazanırsada süper olur ama duygu kazanamayacak ya benim için ünlüler eşit hangisi kazanırsa kazansın çok sevinecem

ırmağın bu yarışmayı kazanma oranı yüzdesi yok denecek kadar az doğukanın kazanmasını isterim hakediyo oyunlarda çok başarılı:smile:

evet benim için o 4 ünlü eşitler hangisi kazanırsa kazansız eşit sevinecem en fazla ırmak ve doğukanı istiyorum ama :)

Bende Doğukan'ı destekliyorum. Olurda ünlüler haftaya dokunulmazlığı kaybederlerse bence Ümit gitmeli, 2 haftadır doğru düzgün oyun kazanamıyor. Irmak bence Ümit'ten daha iyi yarışıyor biraz yavaş sadece ama sonradan iyi toparlıyor kendisini geriden gelip kazanmayı sever Irmak :):)

Dün öbgzk de günümüze gelip gazetede reyhanlı olayınıda gösterdiler.. Senarist hükümete çok güzel göndermeler yapıyor. Helal olsun be çoşkun ırmak, kimse senin bu cesaretini gösteremez!

Survivor iyi gitmiş.

- - - Ekleme - - -

Dün öbgzk de günümüze gelip gazetede reyhanlı olayınıda gösterdiler.. Senarist hükümete çok güzel göndermeler yapıyor. Helal olsun be çoşkun ırmak, kimse senin bu cesaretini gösteremez!

Vadide de Reyhanlı olaylarının perde arkasını gösterdiler.Bu hafta tam olarak gösterecekler.Enfes olacak Enfes

reyingler düşüşte yine :F
survivor duygu elenmiş galiba :( ona rağmen 8 deüğil
biü erken tükendi hde olmaya çok yakın
öbgz nin 1.olması için metenin psikopatlık yapamsı gerekiyomuş annlaşılan :F
seksenler eski havasından uzak sbt de ab de aldığının yarısını zor alıyor artık :A

Bir Aşk Hikayesi Ab'de 9.olmuş yeni favori dizim olma yolunda hızla ilerliyor Bir Aşk Hikayesi umarım dahada yükselir :)

Bir Aşk Hikayesi sonunda istediği reytingi kaptı ve AB'de 3,21 reyting alarak 9.oldu.

Dizi dediğim gibi hızla artıyor, haftaya daha da artıp iki grupta da inşallah 3,50'ye çıkar :)

Bir Aşk Hikayesi sonunda istediği reytingi kaptı ve AB'de 3,21 reyting alarak 9.oldu.

Dizi dediğim gibi hızla artıyor, haftaya daha da artıp iki grupta da inşallah 3,50'ye çıkar :)

İnş. dizi daha yüksek reytingleri hak ediyor bence ama zor bir günde yayınlanıyor bunuda atlamamak lazım

İnş. dizi daha yüksek reytingleri hak ediyor bence ama zor bir günde yayınlanıyor bunuda atlamamak lazım

Dizi zaten 16 Temmuz'da bitecek büyük olasılıkla. Zaten o zamana kadar Salı'da tüm güçlü yapımlar bitecek, bizim dizimizde haliyle devam etmiş olacak ve reytinglerde coşacak inşallah :)