28 Mayıs 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Sultan (Kanal D)

Oy: 4 22.2%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 44.4%
  • Efsaneler Kupası (Show)

Oy: 3 16.7%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Bu reytingler belirleyici değil, bir sonraki reytinglere bakmak lazım asıl.

Biraz gecikmedi mi? 22:30'a kaymadı mı?

Yanilmiyorsam hayir..

- - - Ekleme - - -

Sultan Twitter'da da çok begenilmis! Sultan'a övgüler yagiyor! Büyük tebrikler böyle bir diziyi bize sundugunuz için Kanal D ve SULTAN ekibi..

evet sultan 9 civarı reyting alacak bu gidişle artık pazartesilerinde kral dizisi var gibi
)

Nasıl 9 alsın ya, reklamsız saf reytingler bunlar, buradakine çok yakın alır, tabi bir kısmı Arka Sokaklar'ın.
Ama asıl 23:00-00:00 reytinglerine bakmak lazım.

Yer Gök Aşk 23.00-00.00 da yükseliyor bencede bir sonraki reytinglere bakmak lazım

- - - Ekleme - - -

Survivor'dan Almeda elendi..

Nasıl 9 alsın ya, reklamsız saf reytingler bunlar, buradakine çok yakın alır, tabi bir kısmı Arka Sokaklar'ın.
Ama asıl 23:00-00:00 reytinglerine bakmak lazım.

burda 11 alan yarınki reytinglerde 13 çıkıyor iki puan nerdeyse yukarda çıkıyor sultanın ab grubu 10 u geçer.. diyorum tabi tutarsa

sultanın bir diziyi sürekeyecek konusu yok. bu reytinglere bakmayın kanal d her başlayan dizi bu kadar reyting alır. am dizi diyarbakırı yansıtmakta başarılı sayılır ama bide şiveleri yapsalardı. git gide reytingleri düşer merak etmeyin
))))))))

almedia elendi. adada ünlü kalmadı
)))))))))))))))))) acun tüm ünlüleri eliyor malum her ünlü haftaık para alıyor para kazanmak içn yaptıklına bak ya

Rahşan Gülşan @rahsangulsan 40 dakika önce
Masallah herkes baska yorenin aksaniyla konusuyor
#SULTAN
)))))))))))))))))))))

osman baydemir @baydemirosman 6 saat
Diyarbakırda çekilen "Sultan" bu akşam yayınlanıyor. Doğrusu merak ediyorum. Umarım kentimizin tanıtımına katkı sunar.

- - - Ekleme - - -

kesanlinin aynisi

aynen

burda 11 alan yarınki reytinglerde 13 çıkıyor iki puan nerdeyse yukarda çıkıyor sultanın ab grubu 10 u geçer.. diyorum tabi tutarsa

Bu ortalama reytinglerde reklamlar da sayılıyor, o nedenle program sıralamalarında reytingler birazd aha yüksek görünüyor. Fakat Sultan reklamsız yayınlandığı için buradakinin aynısı gelir.

- - - Ekleme - - -

Keşanlı ile ne alaka demek istiyorum ama demeyeceğim.

en iyi sultan haseki hurrem sultan 😉)))))))