evet sultan 9 civarı reyting alacak bu gidişle artık pazartesilerinde kral dizisi var gibi )
ab grubunda dahada yüksektir ..
evet sultan 9 civarı reyting alacak bu gidişle artık pazartesilerinde kral dizisi var gibi )
yarisi arka sokaklarin
Biraz gecikmedi mi? 22:30'a kaymadı mı?
Nasıl 9 alsın ya, reklamsız saf reytingler bunlar, buradakine çok yakın alır, tabi bir kısmı Arka Sokaklar'ın. Ama asıl 23:00-00:00 reytinglerine bakmak lazım.
destere imkansiz
almedia elendi. adada ünlü kalmadı )))))))))))))))))) acun tüm ünlüleri eliyor malum her ünlü haftaık para alıyor para kazanmak içn yaptıklına bak ya
Rahşan Gülşan @rahsangulsan 40 dakika önce
Masallah herkes baska yorenin aksaniyla konusuyor #SULTAN )))))))))))))))))))))
kesanlinin aynisi
burda 11 alan yarınki reytinglerde 13 çıkıyor iki puan nerdeyse yukarda çıkıyor sultanın ab grubu 10 u geçer.. diyorum tabi tutarsa
Bu ortalama reytinglerde reklamlar da sayılıyor, o nedenle program sıralamalarında reytingler birazd aha yüksek görünüyor. Fakat Sultan reklamsız yayınlandığı için buradakinin aynısı gelir.
- - - Ekleme - - -
Keşanlı ile ne alaka demek istiyorum ama demeyeceğim.
de . çünkü cevabı basit. keşanlıdada şiveler birbirini tutmuyordu sultanda da tutmuyor o bamdanKeşanlı ile ne alaka demek istiyorum ama demeyeceğim.