28 Mayıs 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Sultan (Kanal D)

Oy: 4 22.2%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 44.4%
  • Efsaneler Kupası (Show)

Oy: 3 16.7%
  • Son (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Oy: 2 11.1%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Bu reytingler belirleyici değil, bir sonraki reytinglere bakmak lazım asıl. :)

evet sultan 9 civarı reyting alacak bu gidişle artık pazartesilerinde kral dizisi var gibi :))

Nasıl 9 alsın ya, reklamsız saf reytingler bunlar, buradakine çok yakın alır, tabi bir kısmı Arka Sokaklar'ın. :) Ama asıl 23:00-00:00 reytinglerine bakmak lazım. :)

Yer Gök Aşk 23.00-00.00 da yükseliyor bencede bir sonraki reytinglere bakmak lazım

- - - Ekleme - - -

Survivor'dan Almeda elendi..

Nasıl 9 alsın ya, reklamsız saf reytingler bunlar, buradakine çok yakın alır, tabi bir kısmı Arka Sokaklar'ın. :) Ama asıl 23:00-00:00 reytinglerine bakmak lazım. :)

burda 11 alan yarınki reytinglerde 13 çıkıyor iki puan nerdeyse yukarda çıkıyor sultanın ab grubu 10 u geçer.. diyorum tabi tutarsa:)

sultanın bir diziyi sürekeyecek konusu yok. bu reytinglere bakmayın kanal d her başlayan dizi bu kadar reyting alır. am dizi diyarbakırı yansıtmakta başarılı sayılır ama bide şiveleri yapsalardı. git gide reytingleri düşer merak etmeyin :)))))))))

almedia elendi. adada ünlü kalmadı :))))))))))))))))))) acun tüm ünlüleri eliyor malum her ünlü haftaık para alıyor para kazanmak içn yaptıklına bak ya

Rahşan Gülşan @rahsangulsan 40 dakika önce
Masallah herkes baska yorenin aksaniyla konusuyor:) #SULTAN :))))))))))))))))))))))

burda 11 alan yarınki reytinglerde 13 çıkıyor iki puan nerdeyse yukarda çıkıyor sultanın ab grubu 10 u geçer.. diyorum tabi tutarsa:)

Bu ortalama reytinglerde reklamlar da sayılıyor, o nedenle program sıralamalarında reytingler birazd aha yüksek görünüyor. Fakat Sultan reklamsız yayınlandığı için buradakinin aynısı gelir. :)

- - - Ekleme - - -

Keşanlı ile ne alaka demek istiyorum ama demeyeceğim. :D

Bu ortalama reytinglerde reklamlar da sayılıyor, o nedenle program sıralamalarında reytingler birazd aha yüksek görünüyor. Fakat Sultan reklamsız yayınlandığı için buradakinin aynısı gelir. :)

- - - Ekleme - - -

Keşanlı ile ne alaka demek istiyorum ama demeyeceğim. :D

en iyi sultan haseki hurrem sultan 😉)))))))