28 Mayıs 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 2 22.2%
  • Akasya Durağı (Kanal D)

• Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

• Survivor (Show)

Oy: 1 11.1%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 3 33.3%
  • Barcelona - M.United ŞL Finali (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 1 11.1%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV izlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Twitter'de Lale Devri'nin oyuncusu Melisa Iclal ( Hizmetci Sermin ) yazdi ki; 26 mayis Lale Devri sezon finalini bitirir ve bu kiz Bodruma gider:)
Yani anlasilan ki Lale Devri'nin sezon finali ya 4 haziran'da ya da 11 haziran'da olur diye düsünüyorum:)

Arkadaşlar yahşi cazibe dizisini sevenler alınmasın ama ben bazen bakıyorum. Kemal karakterinin bazı lafları Cevahir'in laflarına benziyor. Barış ise Mürsel-Ulvi karışımı gibi birşey. Benim düşüncem böyle. Bana öyle geliyor ama sizin fikrinize göre öyle değildir ona karışamam.
Benzerlikler var gerçekten. Özellikle Barış - Ulvi benzerliği dikkat çekici :) İkisinin de yeri ayrı tabi. Başarılı olan işten bir şeyler alınması normal :)

Leyla ile Mecnun ve Geniş Aile arasında da birçok benzerlik var. Bunların en büyüğü ise şüphesiz Mecnun - Leyla - Arda üçlüsünün Cevahir - Zeynep - Bilal üçlüsüyle neredeyse aynı özellikte olması. Sevilmeyen, sempatik kötü ve zengin olma özellikleri neredeyse birebir aynı :)

Twitter'de Lale Devri'nin oyuncusu Melisa Iclal ( Hizmetci Sermin ) yazdi ki; 26 mayis Lale Devri sezon finalini bitirir ve bu kiz Bodruma gider:)
Yani anlasilan ki Lale Devri'nin sezon finali ya 4 haziran'da ya da 11 haziran'da olur diye düsünüyorum:)

Belki çekimleri önceden yapıyorlardır. Benim bilgim 38.bölümde yani 18 Haziran'da sezon finali yapacağı. Gerçi Hatice Aslan'ın erken sezon finali yapacağız açıklaması ve Fox'un dizilerini erken bitirmesi var ama bilemiyorum hangisi daha doğru :)

Ayrıntılara çok dikkat ediyorsun, tebrik ederim bu yüzden. :) Şimdi baktımda 3 gün önce yazmış, bu hafta sezon finali olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bölüm sonunda hamile olan Yeşim yoğun bir kanama geçirdi ve önümüzdeki bölüm bayağı gelişmeler olup sezon finali yapabilirler. Selen Soyder' de 23 Mayıs' ta "yarın tatile giriyorum ve hepinize tek tek cevap yazmazsam ne olayım :)" yazmış.

Lale Devri'nin 18 Haziran'da sezon finali yapacağı doğrudur. Çünkü Yer Gök Aşk'ta 20 Haziran Pazartesi sezon finali yapacak. Avşar Film'e ait olan bu 2 yapımın da geç sezon finali yapacağı açıklandı. Ayrıca Yer Gök Aşk, Ağustos'un 2.haftasında, Lale Devri ise Ağustos'un son cumartesi akşamı başlayacak.
Kaynak soracak olursanız Yer Gök Aşk'ın başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın bir TV programında konukken yaptığı açıklama bu. :) :)
FOX'ta Canan ve Arka Sıradakiler ise bu hafta içerisinde sezon finali yapacaklar.