Benzerlikler var gerçekten. Özellikle Barış - Ulvi benzerliği dikkat çekici İkisinin de yeri ayrı tabi. Başarılı olan işten bir şeyler alınması normalArkadaşlar yahşi cazibe dizisini sevenler alınmasın ama ben bazen bakıyorum. Kemal karakterinin bazı lafları Cevahir'in laflarına benziyor. Barış ise Mürsel-Ulvi karışımı gibi birşey. Benim düşüncem böyle. Bana öyle geliyor ama sizin fikrinize göre öyle değildir ona karışamam.
Twitter'de Lale Devri'nin oyuncusu Melisa Iclal ( Hizmetci Sermin ) yazdi ki; 26 mayis Lale Devri sezon finalini bitirir ve bu kiz Bodruma gider
Yani anlasilan ki Lale Devri'nin sezon finali ya 4 haziran'da ya da 11 haziran'da olur diye düsünüyorum
Twitter'de Lale Devri'nin oyuncusu Melisa Iclal ( Hizmetci Sermin ) yazdi ki; 26 mayis Lale Devri sezon finalini bitirir ve bu kiz Bodruma gider
Yani anlasilan ki Lale Devri'nin sezon finali ya 4 haziran'da ya da 11 haziran'da olur diye düsünüyorum
Haziran'da devam edecek kaldığı yerdenFarkındaysanız Bu Kaç Haftadır Kavak Yelleri çıkmıyor