Evet lazım olurDilaltini yanından ayırmasın desene. Show un muhtari
Evet lazım olurDilaltini yanından ayırmasın desene. Show un muhtari
İfottt, geliyorlar bana soldan soldan.Evet lazım olur
İzlemiyorum ama maça rağmen düşmeyip oranlarını yükseltmesi gerçekten büyük başarıdır. Üstelik maç olmasaydı net 10'u geçerdi.AİLE her hafta düşecek, çakılacak diyenlere inat maç olmasına rağmen 9 reytingi geçmiş. Tebriklerrrrr.
2 AILE SHOW TV 20:59:37 23:40:25 9.15 22.643 AILE (OZET) SHOW TV 20:00:12 20:59:37 5.63 15.45
AİLE her hafta düşecek, çakılacak diyenlere inat maç olmasına rağmen 9 reytingi geçmiş. Tebriklerrrrr.
2 AILE SHOW TV 20:59:37 23:40:25 9.15 22.643 AILE (OZET) SHOW TV 20:00:12 20:59:37 5.63 15.45
Bardağın dolu tarafına sadece Güzel Günler konu olunca bakıyorsun aşko.Aile'nin maça rağmen yükselmesi kendi adına iyi ama reyting açısından hala bir Kızılcık Şerbeti olamadı.
Maçın ilk yarısını seyredenler Show a geçiş yapmış.Aile maça rağmen güzel yükselmiş diziyi hiç izlemedim ama tebrik ederim . Antileri ağlayarak günlüğüne yazabilir
Üç Kız Kardeş kendi yağında kavurlarak gidiyor.
ATV, Ben Bu Cihana Sığmazam'dan EDHO beklentisindeydi ama hayalleri suya düştü
Survivor berbat gidiyor final yaptıkta sonra Acun programı geri getirir mi sanmam
Taçsız Prenses'in sezon finalinden geri döneceğini hiç zannetmiyorum.
Gecenin Ucunda haftaya liste dışı kalırsa şaşırmam. Eskiden 1 reytinglerde debeleniyordu şimdi o da yok
Haftalıkları açsanaAile'nin maça rağmen yükselmesi kendi adına iyi ama reyting açısından hala bir Kızılcık Şerbeti olamadı.
Ben değil matematik konuşuyor.Bardağın dolu tarafına sadece Güzel Günler konu olunca bakıyorsun aşko.
Leş dizi beş para etmez.Açıkcası maç var diye korkmuştum ben ama yükseldiğimizi görünce havalara uçtum @denizz19 çatla denizoo