28 Mart 2023 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Taçsız Prenses (Sezon Finali) | FOX

Oy: 0 0.0%
  • Gecenin Ucunda | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    13
AİLE her hafta düşecek, çakılacak diyenlere inat maç olmasına rağmen 9 reytingi geçmiş. Tebriklerrrrr.

2AILESHOW TV20:59:3723:40:25
9.15​
22.64​
3AILE (OZET)SHOW TV20:00:1220:59:37
5.63​
15.45​
İzlemiyorum ama maça rağmen düşmeyip oranlarını yükseltmesi gerçekten büyük başarıdır. Üstelik maç olmasaydı net 10'u geçerdi.

Gecenin Ucunda tüm kategorilerde NA olacak neredeyse ama Star hâlâ aynı gün / saatte yayınlamaya devam ediyor, helal olsun :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
AİLE her hafta düşecek, çakılacak diyenlere inat maç olmasına rağmen 9 reytingi geçmiş. Tebriklerrrrr.

2AILESHOW TV20:59:3723:40:25
9.15​
22.64​
3AILE (OZET)SHOW TV20:00:1220:59:37
5.63​
15.45​

Açıkcası maç var diye korkmuştum ben ama yükseldiğimizi görünce havalara uçtum :Z @denizz19 çatla denizoo :A

Aile maça rağmen güzel yükselmiş diziyi hiç izlemedim ama tebrik ederim :D. Antileri ağlayarak günlüğüne yazabilir :A

Üç Kız Kardeş kendi yağında kavurlarak gidiyor.

ATV, Ben Bu Cihana Sığmazam'dan EDHO beklentisindeydi ama hayalleri suya düştü :A

Survivor berbat gidiyor final yaptıktan sonra Acun programı geri getirir mi sanmam :A

Taçsız Prenses'in sezon finalinden geri döneceğini hiç zannetmiyorum.

Gecenin Ucunda haftaya liste dışı kalırsa şaşırmam. Eskiden 1 reytinglerde debeleniyordu şimdi o da yok :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and 12.Adam
Aile maça rağmen güzel yükselmiş diziyi hiç izlemedim ama tebrik ederim :D. Antileri ağlayarak günlüğüne yazabilir :A

Üç Kız Kardeş kendi yağında kavurlarak gidiyor.

ATV, Ben Bu Cihana Sığmazam'dan EDHO beklentisindeydi ama hayalleri suya düştü :A

Survivor berbat gidiyor final yaptıkta sonra Acun programı geri getirir mi sanmam :A

Taçsız Prenses'in sezon finalinden geri döneceğini hiç zannetmiyorum.

Gecenin Ucunda haftaya liste dışı kalırsa şaşırmam. Eskiden 1 reytinglerde debeleniyordu şimdi o da yok :A :A
Maçın ilk yarısını seyredenler Show a geçiş yapmış. :A