ABC1 grubuna gözle görülür bir etkim olmuş ama, geçen hafta 0.93 almışsınız, bu hafta 1.10'a çıkmışsınız @xemrexxx
Fragman güzeldi, isyan durumlarında yükselirdi dizi hep inşallah 1 alırsınız haftayaaaa haftaya toteldede hedef 1 reyting sezonun garantilemiş olruruz sanırım @xemrexxx
Meryem yok Eşkıya uçuşlara geçmiş.
Fazilet annem haftaya 1. Yada 2. Olacak at fava bekle. 2. Fragman gelsin şöyle bombelerden kesin zirve yaa.
Kösemde baya başarılı gitmiş. Dizi ilk 100'e girmeye başarmış. AB'de 1 reyting almasıda cabası. Efsane diziyi batıran Timur Savcıya tebrikler.)
timoş 35 milyon euroluk yatırım yapmış helal olsun 1 reyting alamayan diziyle bile en çok kazanan yapımcı buradan parası bitti de bi yapımla birleşti diyen @mrt-06 @Polat Şaşmaz ve diğerlerine selam @Çiğdem- @destere @denizz19 @Aserat @Bully @Billy Kane @EFE UYSAL @cookies @vadikızı
http://www.sozcu.com.tr/hayatim/mag...imcisi-timur-savcidan-milyon-euroluk-yatirim/
Meryem yok Eşkıya uçuşlara geçmiş.
Fazilet annem haftaya 1. Yada 2. Olacak at fava bekle. 2. Fragman gelsin şöyle bombelerden kesin zirve yaa.
Kösemde baya başarılı gitmiş. Dizi ilk 100'e girmeye başarmış. AB'de 1 reyting almasıda cabası. Efsane diziyi batıran Timur Savcıya tebrikler.)
timoş 35 milyon euroluk yatırım yapmış helal olsun 1 reyting alamayan diziyle bile en çok kazanan yapımcı buradan parası bitti de bi yapımla birleşti diyen @mrt-06 @Polat Şaşmaz ve diğerlerine selam @Çiğdem- @destere @denizz19 @Aserat @Bully @Billy Kane @EFE UYSAL @cookies @vadikızı
http://www.sozcu.com.tr/hayatim/mag...imcisi-timur-savcidan-milyon-euroluk-yatirim/
aa gerçekten bu anneye ne olduda tekrar hortladı ayoll çocuğa ne eziyetler yapıyorlar kim biliranne harika bir bölümle gelmişti özellikle tıfıl turnanın ondan daha tıfıl kurbağacık kardeşini sepette sürükleyerek dolaştırdığı bölümler muhteşemdi güzel oranlar almış
kara yazı yı izlemedim izlemeyi düşünüyordumda sanırım salı günleri karayazıya ekmek çıkmayacak gibi yinede izleyeceğim haluk bilginer in olduğu dizi kötü olamaz