28 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bune yaa tahsinde buraya gelmiş! Oldu olacak ali rıza bey de gelsrymiş. Mesude erarslan resmen yaprak dökümünü buraya aktarıyo. Hiç yakıştıramadım ona. Cidden bı dizi için yetersiz bu isim!!!
Bence çok iyi bir oyuncu. Zaten bir bölüm oynayacak. Ama oyuncu olarak bence çok iyi birisi.

cahit erkan atışması haha erkan süper ya :kiki:

Yakup, Ahmet Saraçoğlu çok iyi bir oyuncu. Keşke Yaprak Dökümü'nün tüm oyuncuları dahil olsa diziye :) Özelik ya :)

vadi aksiyonun tavan yaptığı sahneler 20.45-21.00 özet coşar :D

orjinalinde mason diye bir adamdı ben de yakıştıramadı bu sefer :( @Forumdash mason a bu adam olmuş mu ?

Yok hayır, birçok görülmemiş yetenekli yüzler varken niye hep aynı diziden kişiler seçiliyo onu anlamadım. Mesude erarslan bence yetersiz bi yönetmen olduğunu kanıtlamış oldu. Castı çok zayıf bu kadının..

Yarın akşam Arka Sokaklar rekor kırar gene birileri vuruluyor :F:F @xemrexxx özet konusu acarsın :F:F

Yok hayır, birçok görülmemiş yetenekli yüzler varken niye hep aynı diziden kişiler seçiliyo onu anlamadım. Mesude erarslan bence yetersiz bi yönetmen olduğunu kanıtlamış oldu. Castı çok zayıf bu kadının..

bu adam önemli değil :) daha büüyük hataları oldu castta :D

Yok artık Yakup, hiç yakıştı mı şimdi bu sözler dile kolay 174 bölüm bir dizi yönetmiş olan birine ?

Bence çok iyi bir oyuncu. Zaten bir bölüm oynayacak. Ama oyuncu olarak bence çok iyi birisi.

Tahsın için yetersiz demedim. Mesude erarslan içindi lafım. Daha farklı yüzler görmek varken niye hep aynıları üstüne üstlük aynı dizinin yüzleri...

Gökçe Bahadır da gelsin diziye, o da Mesude Erarslan'la çalıştı ::D