28 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süper gitmişiz herkes düşerken vadi 1.3 arttı :D enfesto :d

- - - Ekleme - - -

vadinin aslında yeni bölüme göre özeti düşük nedeni çok açık işten geç gelen adamlar :D

kurtlar vadisi tahmınım nerdeyse birebir tutmuş ttotalde 14,35 ab de 11,5 demiştim

kurtlar vadisi tahmınım nerdeyse birebir tutmuş ttotalde 14,35 ab de 11,5 demiştim

aynen abi bende tahmin yapacaklara total 14 ab 11 yazın kesin tutar dedim dinleyen tutturdu dinlemeyen dinlemesin :D @muhtesemyuzyil noldu biz 14.5 yazınca oha falan diyodun :D muhtesemyuzyil

aynen abi bende tahmin yapacaklara total 14 ab 11 yazın kesin tutar dedim dinleyen tutturdu dinlemeyen dinlemesin :D @muhtesemyuzyil noldu biz 14.5 yazınca oha falan diyodun :D muhtesemyuzyil

ben oha demedim sadece 14.5 alamaz dedim 12.5 dedim ama beklediğimden iyi gitmiş tebrikler

Tamam anladık geçtiniz ama bizde 2.yiz 2.lik hiçte kötü birşey değil :D Zirvede olamasakta,kanal'ın en çok izlenen dizilerinden biriyiz.Açık ve net.

vadi POYRAZ estiriyo resmen o nasıl bi karakterdir ya :D dehşetin üstünde süper ötesi :D

vadinin dünkü bölümü muhteşemdi o müzikleri yok mu tebrikler gökhan kırdara bu sene resmen show yapıyor

intikam 7.27 reyting alarak iyi gitmiş ama daha yüksek olması lazım , kurtlar vadisi yükselmiş 14.33 ab 11.03 reyting almış , galip derviş 5.09 reytinge düşmüş ama iyi ab 6.64 reyting alarak iyi gitmiş , zkfo 4.09 reyting alarak iyi gitmiş ab 4.45 almış , popstar 3.4 reyting almış daha yükselmesi lazım

Tamam anladık geçtiniz ama bizde 2.yiz 2.lik hiçte kötü birşey değil :D Zirvede olamasakta,kanal'ın en çok izlenen dizilerinden biriyiz.Açık ve net.

Onu dizi başlamadan önce "Ocak'ı bekleyin Ocak'ı" diyenlere;
Her hafta "Haftaya haftaya" diyenlere sor.

vadinin dünkü bölümü muhteşemdi o müzikleri yok mu tebrikler gökhan kırdara bu sene resmen show yapıyor

vallahi bu müziklerin dünyada eşi benzeri yok ya adam coşturuyo resmen Allah başımızdan eksik etmesin GÖKHAN KIRDAR ı onun gibi müzik yapan adam yok şov yapıyo resmen adam şov

Galip Derviş'in ben ilk bölümünün bu civarda almasını bekliyordum ilginç olan geçen haftaki aşırı yüksek oranlarıydı. Bundan sonra bu kadar şiddetli düşüş olacağını sanmıyorum. Totalde 4 civarı A/B'de 5.5-6 civarı reytingle devam eder bence...