Niye kimse kimsenin düşüncesine katlanamıyor anlamıyorum.Abi olgun insalarız şurda(!) Lütfen biraz daha saygı. Herkes istediğini söyelebilir tabi saygı çerçevesinde karşısındakine zarar vermeden.
türkler uzaya çıkarsa arafa düserler demistim düstüte arafta geziniyorlar yakında ordanda bosluga düserler ordan sonrasi fena
hiçte bile hattini bilde konuş sen çek bakalım uzay komediside görelim!!!
Cem yilmaz bundan 20 yil once stanuplarini yapti ve gorayla bu isin finalini yapti. artik bitmis tukenmis bir isi surdurmek asil hadsizlik. ben niye uzay dizisi yapipta kendime guldereyim))))))
Haa ne diyordu usta yonetmen tayfun bey muhtesimi gececegiz))))))) barim muhtesemin ozetini gecenydin yaww))))) en azindan sozunda durmus olurdun)))
tayfun güneyer hep böyle kötü şakalar yapıyor iştetayfun güney hayal gördü böle bi sonra espiri yapti ama keske yapmasaydi
tayfun güneyer hep böyle kötü şakalar yapıyor işte))))) birileri ona espiri düzeyeini artırmasını söylemeleli yada gitsin bez bebek 2 yi çeksin))))
m.yüzyil haftaya dahada artacak rakiplerine iyice fark atmaya devam edecek.!
türkün maceraları azalacak
kuzey ayni kalacak
Muhtesem cok super bir yerde bitti. haftaya reytingi ufak bir artar. gerci tarihi olarak mustafa olmedigi biliniyor. ama kimsenin tarihle ilgilenmedginden yinede merak edilecek mustafa olecek mi diye)))))
tayfun güneyere laf edebilirsin ama oyunculara laf edemezsin!Cem yilmaz bundan 20 yil once stanuplarini yapti ve gorayla bu isin finalini yapti. artik bitmis tukenmis bir isi surdurmek asil hadsizlik. ben niye uzay dizisi yapipta kendime guldereyim))))))
Haa ne diyordu usta yonetmen tayfun bey muhtesimi gececegiz))))))) barim muhtesemin ozetini gecenydin yaww))))) en azindan sozunda durmus olurdun)))
tayfun güneyere laf edebilirsin ama oyunculara laf edemezsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?