28 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 29.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

• Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 20.8%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 3 12.5%
  • Flash Forward (ATV)

Oy: 1 4.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 8.3%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Niye kimse kimsenin düşüncesine katlanamıyor anlamıyorum. :D Abi olgun insalarız şurda(!) Lütfen biraz daha saygı. Herkes istediğini söyelebilir tabi saygı çerçevesinde karşısındakine zarar vermeden.

Niye kimse kimsenin düşüncesine katlanamıyor anlamıyorum. :D Abi olgun insalarız şurda(!) Lütfen biraz daha saygı. Herkes istediğini söyelebilir tabi saygı çerçevesinde karşısındakine zarar vermeden.

türkler uzaya çıkarsa arafa düserler demistim düstüte arafta geziniyorlar yakında ordanda bosluga düserler ordan sonrasi fena

hiçte bile hattini bilde konuş sen çek bakalım uzay komediside görelim!!!

Cem yilmaz bundan 20 yil once stanuplarini yapti ve gorayla bu isin finalini yapti. artik bitmis tukenmis bir isi surdurmek asil hadsizlik. ben niye uzay dizisi yapipta kendime guldereyim :)))))))

Haa ne diyordu usta yonetmen tayfun bey muhtesimi gececegiz :)))))))) barim muhtesemin ozetini gecenydin yaww :)))))) en azindan sozunda durmus olurdun :))))

Son düzenleme:
Cem yilmaz bundan 20 yil once stanuplarini yapti ve gorayla bu isin finalini yapti. artik bitmis tukenmis bir isi surdurmek asil hadsizlik. ben niye uzay dizisi yapipta kendime guldereyim :)))))))

Haa ne diyordu usta yonetmen tayfun bey muhtesimi gececegiz :)))))))) barim muhtesemin ozetini gecenydin yaww :)))))) en azindan sozunda durmus olurdun :))))

tayfun güney hayal gördü böle bi sonra espiri yapti ama keske yapmasaydi :D

tayfun güney hayal gördü böle bi sonra espiri yapti ama keske yapmasaydi :D
tayfun güneyer hep böyle kötü şakalar yapıyor işte :)))))) birileri ona espiri düzeyeini artırmasını söylemeleli yada gitsin bez bebek 2 yi çeksin :)))))

1 hafta sonraki rating tahminim şöyle: tui 15 - 20'lere düşecektir yükselmesi gibi güzel fragman çıkarmaları lazım 2.bölüm fragmanı müthişti ama düştü kuzey güney 16.98 shr almış bir hafta sonra 18 - 19 olabilir ama sırası aynı olur muhteşem yüzyıl 30'u geçebilmiş tebrikler ama bir hafta sonra 28'lere düşecektir
bugünün rating tahminim ise şöyle: kvp heyecanı baya arttırdı fragman süper 25'lerde olmuş geçen hafta 28 - 29'a yükselip fatmagülün en az 27'ye kadar inip kısa bir farkla brinci olabilir kurtlar vadisi suskunlarda güzel bir dizi suskunlar P düşüp P yükselecektir ama oda az bir farkla mesela 13 ahr getirmiş 12'ye düşecek yada 14'e yükselecek aynı sırada kalacaktır alemin kralı suskunlar yada kurtlar vadisi yükselirse düşecektir geçen hafta totalde 9 ab'de 19 olmuş otalde 11 - 12'ye inecek ab'de 23'e kadar inebilir ama kvp ve suskunlar düşerse alemin kralı yükselir totalde 7-8 sıraya yükselirken ab'de aynı sırada kalır ama daha çok kitle alır

Son düzenleme:
m.yüzyil haftaya dahada artacak rakiplerine iyice fark atmaya devam edecek.!

türkün maceraları azalacak

kuzey ayni kalacak

m.yüzyil haftaya dahada artacak rakiplerine iyice fark atmaya devam edecek.!

türkün maceraları azalacak

kuzey ayni kalacak

Muhtesem cok super bir yerde bitti. haftaya reytingi ufak bir artar. gerci tarihi olarak mustafa olmedigi biliniyor. ama kimsenin tarihle ilgilenmedginden yinede merak edilecek mustafa olecek mi diye :))))))

Muhtesem cok super bir yerde bitti. haftaya reytingi ufak bir artar. gerci tarihi olarak mustafa olmedigi biliniyor. ama kimsenin tarihle ilgilenmedginden yinede merak edilecek mustafa olecek mi diye :))))))

bu bölümden sonra hürrem devri baslicak meral okay rüzgar bir esicekki estigi yerde hürrem yazicak demisti :) siz düsünün artık tamamen güç hürremin olcak taht kavgalari zamanına az kaldi

tayfun güneyere laf edebilirsin ama oyunculara laf edemezsin!

Yorumum ;
Muhteşem Yüzyıl Her zaman ki gibi rahat bi şekilde zirvede bu hep böyle devam edecek .. :)
Kuzey Güney daha fazlasını beklemesin bence bu oranlar bile onlar için çok iyi en azından my varken
Sakarya Fırat yükselmiş sevindim.
Türkün uzayla imtihanını nasıl izliyorlar ya iğren. bi dizi 😛 kötünün de kötüsü
Eyvah Düşüyorum my etkisiyle yine iyi oranlar almış ...

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]11
[/TD]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:19:10[/TD]
[TD]24:51:03[/TD]
[TD]01:22:43[/TD]
[TD]4,71[/TD]
[TD]18,10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eyvah Düşüyorum Çok İyi Gitmiş :)

Flash Forward ise o saatte yayınlanmasına ve yabancı bi dizi olmasına + kötü dublaja rağmen 56.olabilmiş :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]56
[/TD]
[TD]FLASH FORWARD[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]23:19:15[/TD]
[TD]23:59:50[/TD]
[TD]00:40:35[/TD]
[TD]1,66[/TD]
[TD]5,41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eyvah düşüyorum izledim. Çok eğlenceli oluyor bu program. Beğenerek izliyorum.
Türkün uzayla imtihanı nasıl bir dizidir... İlk bölümüne de dizi olduğunu bilmeden bakmıştım. Bitmek bilmedi film... :) çok vahim.. Uzay dizisi mi olur ya.. Film olsa güler geçeriz de dizi için diyecek kelime bulamıyorum ...