28 Kasım - 4 Aralık 2011 Haftalık Reyting Sonuçları

ayrıca pis yedili 10 reytinge çokta uzak değil.büyük konuşma bence :D

ayrıca pis yedili 10 reytinge çokta uzak değil.büyük konuşma bence :D

Kesinlikle büyük konuşuyorum, bunu reytinginin kaç olduğuna bakmadan dizinin içeriğini,senaryosunu,kitlesini yorumlayarak yazıyorum.

Hayat Devam Ediyor'a yatak sahneleri ve mesaj kaygısı konusunda büyük tepkiler var, ben Mahsun yönetmenlikten çekildikten sonra bu dar hikayenin ilerleyebileceğini sanmıyorum.

Kesinlikle büyük konuşuyorum, bunu reytinginin kaç olduğuna bakmadan dizinin içeriğini,senaryosunu,kitlesini yorumlayarak yazıyorum.

Hayat Devam Ediyor'a yatak sahneleri ve mesaj kaygısı konusunda büyük tepkiler var, ben Mahsun yönetmenlikten çekildikten sonra bu dar hikayenin ilerleyebileceğini sanmıyorum.

tepki reytingi arttırır.muhteşem yüzyılada başladığı günden beri tepki var ama reytingleri ortada.bide hikaye dar değil ki asıl hikaye istanbula göç etmeleriyle başlayacak.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Pis Yedili'yi direkt etkilemiyor kanımca, iki dizinin kitlesinin çok az oranda benzeştiklerine inanıyorum, ben burdan şunu açıkça söylüyorum: Pis Yedili'nin 10 reyting alması mümkün değil. Öbgz olsa da olmasa da durum böyle . Eğer herhangi bir hafta 10'u görür veya çok yaklaşırsa reyting yorumlamayı sonsuza kadar bırakırım.

ÖBGZ 20 reytingi en kötü ihtimalle sezon finalinde geçecektir, bu kesin gibi.

Muhteşem Yüzyıl yükselmemiş, her iki grupta da gözle görülür düşüş yaşamış.

Hayat Devam Ediyor'un bir süre bu reytinglerde kaldıktan sonra ileride oldukça düşeceğini düşünüyorum senin gibi.

gorunen soluom her hafta kıtle kazanıyor pıs yedılı buyuk konusma

OBGZ basarisini surduruyor cok kemiklesmis bir izleyici kitlesi var, yeni projeler etkilemiyor reytinglerini.
FGSN'nin reytinglerindede cok fazla oynama olmuyor, dizinin konusu artik standartlassada insanlar mutlu bu durumdan, en azindan bu sezon gidisat degismez, zaten bu sezonda bitecek sanirim...
Hayat Devam Ediyor kolay kolay hic bir projenin yakalayamayacagi bir basari yakaladi, soyle ki; feriha gibi iddiali bir projenin oldugu gunde, bukadar ciddi reytingler alinmasi cok cok zor. Reytinglerinde ufak tefek oynamalar olsada bu basarisinin surecegini dusunuyorum, cunku cok kaliteli bir proje, hatta onumuzdeki haftalarda reytinglerini yukseltecegini dusunuyorum, bekleyip gorecez.
Muhtesem Yuzyil cok iyi bir yapim, herzaman bu reytingleri koruyacagini dusunuyorum, fazla soze gerek yok...
Diger projeler bence bu projelere gore biraz gerilerde kaliyor kalite olarak, umarim bunlar gibi projelerin sayisi artar, sadece oyuncuya yonelik degil, cekimiyle, konusuyla bir butun olan projeler cogalir.

Dar hikaye oldugunu bende dusunmuyorum cunku o dizide her kardesin bir hikayesi var, 7 kardes oldugunu dusunursek, suan da yayinda olan butun dizilerden daha cok hikaye yazabilirsin :) ayrica babanin, dedenin hikayelerinide unutmamak lazim, yani ben olsam bu kadar kisiyle 5 senelik hikaye yaratirim :)

Diziler ve PT'de yer olan programlar birbirleriyle yarış halindeler sürekli ve bu yarışın bu listede de gözükmesi gerektiğine inanıyorum. Yurtdışında bu tarz yarışma programlarını ve dizileri aynı kapsamda TV Show'u altına değerlendiriyorlar. Biz de bunları bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeliyiz bence. Bu listeye elbette her program girmeyecek. Prime Time'de yayınlanan ve haftada en fazla 2 gün yayınlanan programlar bu listeye girebilecek. Zaten şu an Acun'un programları dışında bu kapsamda bir program yok. Listenin genelini çok fazla etkileyen bir durum yok yani :) Ama yine de çoğunluk bu yenilikten rahatsız ise yeni düzenleme yapabiliriz bu konuda.
show programlarıda bu listeye alınamaz mı? mesala "beyaz show" pt-2 de yayınlanıyor hemde.

Evet, Beyaz Show'da listeye dahil olmali bence.. fakat galiba Prime Time'da yayinlanmiyor onun için listeye dahil olmamistir diye düsünüyorum.. Aynisi da "Sansli Masa" ve "Varmisin Yokmusun" için geçerli..

Evet, Beyaz Show'da listeye dahil olmali bence.. fakat galiba Prime Time'da yayinlanmiyor onun için listeye dahil olmamistir diye düsünüyorum.. Aynisi da "Sansli Masa" ve "Varmisin Yokmusun" için geçerli..

Beyaz Show, Şanslı Masa, Hakan Bey gibi programlar Primte Time'de yayınlanmıyor. Var Mısın Yok Musun PT'de yayınlanıyor ama hem haftada 3 gün yayınlanıyor hem de programı bölüyorlar...

Bence Total Ab Dizi Program Seklinde Sıralasak Programların hepsi show tv ve hepsi basarılı zaten Prime Yayınlanmaması Anlamadım Beyaz Show Gece Geçince Prime Time Almıyormu

Bence Total Ab Dizi Program Seklinde Sıralasak Programların hepsi show tv ve hepsi basarılı zaten Prime Yayınlanmaması Anlamadım Beyaz Show Gece Geçince Prime Time Almıyormu

Prime-time saat 20:00 ile 23:00 arasına deniyor da o nedenle Beyaz Show prime-time dışı kabul ediliyor. En değerli saat prime-time olduğu için admin sadece bu aralıktaki programları eklemiş.

Kurtlar Vadisi Pusu konuya siyaseti sokmasaydı çok daha yukarılarda olurdu , Bir çok arkadaşım bu yüzden diziyi bıraktı.
Ne dersiniz?