28 Kasım - 4 Aralık 2011 Haftalık Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Siz FavoriForumum.Net üyelerine özel olarak yine haftalık reytingleri sizlere sunuyoruz.

Reytinglerle ilgili olarak sizlerin de değerli yorumlarınızı bekliyoruz...

Gelelim bu haftanın sonuçlarına;

Bu hafta alışıldığı gibi Öyle Bir Geçer Zaman Ki iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne totalde rahat bir şekilde ikinci olurken, A/B'de Muhteşem Yüzyıl'a az farkla geçildi.

Muhteşem Yüzyıl da iki grupta da başarısını sürdürdü. Dizi, A/B'de 2.sırayı alırken totalde Hayat Devam Ediyor'a az farkla geçildi ve 4.oldu.

Hayat Devam Ediyor üçüncü bölümüyle biraz düşüş yaşamasına rağmen totalde 3.sıradaki yerini kimselere kaptırmadı.

Acun Ilıcalı'nın yarışma programlarından O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye listenin en üst sıralarından kendilerine yer bulmayı başarırlarken, Yok Böyle Dans özellikle totalde aynı başarıyı gösteremedi.

Kanal D'nin yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar, totalde 7.sırada yer alarak başarısını sürdürmesine karşın A/B'de ilk 10 yapım arasına giremedi.

Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, İffet, Pis Yedili, Yer Gök Aşk ve Kuzey Güney yine en üst sıralarda yer alarak başarılarını sürdürdüler.

Kanal D'nin diğer dizilerine göre daha vasat reytingler alan Bir Çocuk Sevdim bu hafta toparlandı ve A/B'de 11.olmayı başardı.

Bu hafta çıkışa geçen bir diğer dizi ise Behzat Ç. idi. Bu sezon aldığı reytinglerle beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan dizi, bu hafta oranlarını yükseltmeyi başardı.

Bu hafta yeni başlayan bir dizi vardı. Babam İçin, Pazar akşamı Fox ekranlarına merhaba dedi. Dizi, ilk bölümüyle epey geride kalmış olmasına rağmen Fox ortalamasına göre çok da kötü gitmedi. Dizinin geleceği ilerleyen bölümlerde şekillenecek.

Star'ın yeni dizileri Bir Ömür Yetmez ve Tek Başımıza'da işler yolunda gitmiyor. Bir Ömür Yetmez, A/B'de iyi gitmesine rağmen totalde çok kötü gidiyor. Tek Başımıza'nın durumu ise iki grupta da çok kötü. Bu dizilerin durumu pek parlak gözükmüyor.

Ekli dosyalar

• reyting.jpg
    reyting.jpg
    9.2 KB · Hit: 586
Son düzenleme:
Ozan çok iyi olmuş bu hafta, tablo şeklinde sunulması çok profesyonelce, artık reytingin hakikaten tek adresi olmaya doğru gidiyor favoriforumum.

Acun'un yarışmalarının eklenmesi de iyi olmuş, O Ses Türkiye'nin çoğu iddialı diziyi geçtiği açıkça görülüyor, ne diyelim bravo Acun'a, bir dizinin masrafını düşünelim, bir de bu yarışmanın, çok karlı iş.

ne bilim.eskiden yarışmalar yoktu şimdi birden görünce hoşuma gitmedi.gerek yok bence.

pis yedili böyle devam ederse 10 reytinge yaklaşacak gibi

sbt Reytingleri .7.49 aldi bence 10 reyting gelebilir herhafta grafik olarak artıyor bu hafta Muhtesem Yüzyıl Yapım Belgeseli Var Show Tv Salı Gününü Çok Karlı Kapatacaktir Pis Yedili Gayet İyi Oranlar Aliyor

Bence bu hafta FGSN Total de zirveyi alabilirdi ama BJK maci engel oldu, ÖBZGK bu sezon artik 20 Reytingin üstüne cikamaz ama hem AB hemde Total de her hafta ilk iki de olacaktir.

Hayat Devam Ediyor iki grubtada düsmeye baslamis önümüzdeki hafta Total de ücüncülügü muhtesem Yüzyila verecektir, AB de ise ik 5 ten cikacagini düsünüyorum cünkü dizi bu hafta AB de yüzde 2% oraninda bir düsüs yasamis.

Muhtesem Yüzyil Total de biraz artis göstermis bu hafta, AB de ise ÖBGZK nin tek rakibi oldugunu yine göstermis.

TNT nin dizileri dibe vurmus ama bence TNT bu dizileri en azindan bu sezon daha oynatacaktir.

Adini Feriha Koydum ve iffet bu hafta düsüs yasamislar maalesef..

Ozan çok iyi olmuş bu hafta, tablo şeklinde sunulması çok profesyonelce, artık reytingin hakikaten tek adresi olmaya doğru gidiyor favoriforumum.

Acun'un yarışmalarının eklenmesi de iyi olmuş, O Ses Türkiye'nin çoğu iddialı diziyi geçtiği açıkça görülüyor, ne diyelim bravo Acun'a, bir dizinin masrafını düşünelim, bir de bu yarışmanın, çok karlı iş.

Teşekkürler düşüncelerin için :)

O Ses Türkiye, gerçekten büyük iş başarıyor. Masraflarının yanı sıra diğer yapımlara göre çok daha fazla reklam yapıyorlar gibi geliyor bana O Ses Türkiye'de. Hem süreyi uzun tutup bol bol uzun reklam kuşağı giriyorlar hem de çeşitli sponsorlarla görünmez reklam da yapıyorlar. Getirisi en çok olan yapımlardan biri kesinlikle :)

Ben Dizilerle Programlarının Ayrı Oranlanması Taraftarıyım
admin bence yarışmaları katma tabloya

Diziler ve PT'de yer olan programlar birbirleriyle yarış halindeler sürekli ve bu yarışın bu listede de gözükmesi gerektiğine inanıyorum. Yurtdışında bu tarz yarışma programlarını ve dizileri aynı kapsamda TV Show'u altına değerlendiriyorlar. Biz de bunları bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeliyiz bence. Bu listeye elbette her program girmeyecek. Prime Time'de yayınlanan ve haftada en fazla 2 gün yayınlanan programlar bu listeye girebilecek. Zaten şu an Acun'un programları dışında bu kapsamda bir program yok. Listenin genelini çok fazla etkileyen bir durum yok yani :) Ama yine de çoğunluk bu yenilikten rahatsız ise yeni düzenleme yapabiliriz bu konuda.

Bence bu hafta FGSN Total de zirveyi alabilirdi ama BJK maci engel oldu, ÖBZGK bu sezon artik 20 Reytingin üstüne cikamaz ama hem AB hemde Total de her hafta ilk iki de olacaktir.

Hayat Devam Ediyor iki grubtada düsmeye baslamis önümüzdeki hafta Total de ücüncülügü muhtesem Yüzyila verecektir, AB de ise ik 5 ten cikacagini düsünüyorum cünkü dizi bu hafta AB de yüzde 2% oraninda bir düsüs yasamis.

Muhtesem Yüzyil Total de biraz artis göstermis bu hafta, AB de ise ÖBGZK nin tek rakibi oldugunu yine göstermis.

TNT nin dizileri dibe vurmus ama bence TNT bu dizileri en azindan bu sezon daha oynatacaktir.

Hayat Devam Ediyor, bu hafta düşüş yaşadı ama bu düşüş bundan sonra sürekli düşeceğini göstermez bence. Gelecek hafta tekrar yükselebilir bence.

TNT'nin dizileri gerçekten çok kötü gidiyor. Yıldız Masalı'nı listeye bile alamadık iki gruptan birinde ilk 100'e giremediği için. Diğer dizilerin gelecekleri ne olur bilemem ama Dedektif Memoli bitiyor çok yakında...

pis yedili böyle devam ederse 10 reytinge yaklaşacak gibi

ÖBGZ olmasa çok daha yüksek alırdı ama 10 reyting olmaz en fazla 8 olur

sbt Reytingleri .7.49 aldi bence 10 reyting gelebilir herhafta grafik olarak artıyor bu hafta Muhtesem Yüzyıl Yapım Belgeseli Var Show Tv Salı Gününü Çok Karlı Kapatacaktir Pis Yedili Gayet İyi Oranlar Aliyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Pis Yedili'yi direkt etkilemiyor kanımca, iki dizinin kitlesinin çok az oranda benzeştiklerine inanıyorum, ben burdan şunu açıkça söylüyorum: Pis Yedili'nin 10 reyting alması mümkün değil. Öbgz olsa da olmasa da durum böyle . Eğer herhangi bir hafta 10'u görür veya çok yaklaşırsa reyting yorumlamayı sonsuza kadar bırakırım.

ÖBGZ 20 reytingi en kötü ihtimalle sezon finalinde geçecektir, bu kesin gibi.

Muhteşem Yüzyıl yükselmemiş, her iki grupta da gözle görülür düşüş yaşamış.

Hayat Devam Ediyor'un bir süre bu reytinglerde kaldıktan sonra ileride oldukça düşeceğini düşünüyorum senin gibi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Pis Yedili'yi direkt etkilemiyor kanımca, iki dizinin kitlesinin çok az oranda benzeştiklerine inanıyorum, ben burdan şunu açıkça söylüyorum: Pis Yedili'nin 10 reyting alması mümkün değil. Öbgz olsa da olmasa da durum böyle . Eğer herhangi bir hafta 10'u görür veya çok yaklaşırsa reyting yorumlamayı sonsuza kadar bırakırım.

10 reytingden çokta uzakta değil.bence büyük konuşma :D

ÖBGZ 20 reytingi en kötü ihtimalle sezon finalinde geçecektir, bu kesin gibi.

Muhteşem Yüzyıl yükselmemiş, her iki grupta da gözle görülür düşüş yaşamış.

Hayat Devam Ediyor'un bir süre bu reytinglerde kaldıktan sonra ileride oldukça düşeceğini düşünüyorum senin gibi.

1.öbgzk nin sezon finalinde 20 reytingi geçmesi kesin falan değil sana hemen geçen yılı hatırlatıyorum 25 reyting falan alıyodu yıl içinde sezon finalinde rekor bekleniyodu.20-21 reytingle sezon finali yaptı.bunun nedeni yaza yaklaştıkça tv izleme oranının düşmesi.ayrıca öbgzk nin karşısına sağlam bi rakip daha gelirse o zaman görücem reytingini :D
2.hayat devam ediyor ileriki haftalarda artacaktır.daha 3 bölüm oldu ben bu dizinin 20 reytingi geçeceğini düşünüyorum