İnci Taneleri | Hudutsuz Sevda | Siyah Kalp |
Kanal d 20 yıl sonra ceza aldıMaçlar nedeniyle tüm diziler ciddi düşüş yaşadı!
İnci Taneleri Hudutsuz Sevda Siyah Kalp
Az Alkmaar - Galatasaray (20.45)
Total | (1) | 9,94
AB | (1) | 12,95
ABC1 | (1) | 12,29
Slavia Prag - Fenerbahçe (23.00)
Total | (2) | 8,34
AB | (2) | 11,24
ABC1 | (2) | 10,95
Kaynak: TİAK
oğlum yahya bu reytinglerin hali ne böyle şaka maka aksiyon koymayıp alttan didem ısrarı felakete sürüklüyor diziyi geç olmadan gereken hamleler yapılmalı artıkBahadır Allah cezanı verecek
Bırak naparlarsa yapsınlar Çırak izledikten sonra Hudutsuz'u izleyesim gelmiyor zaten Bırakabilirim bu gidişleoğlum yahya bu reytinglerin hali ne böyle şaka maka aksiyon koymayıp alttan didem ısrarı felakete sürüklüyor diziyi geç olmadan gereken hamleler yapılmalı artık
Senaryo değişirnl Arka sokaklardaBırak naparlarsa yapsınlar Çırak izledikten sonra Hudutsuz'u izleyesim gelmiyor zaten Bırakabilirim bu gidişle
Teşkilat dizisinde bu aksiyon dediğimiz diziden kat ve kat daha iyi aksiyon sahneleri oluyor. Hudutsuz Sevda'nın bu sezonu balona doğru gidiyor. Bu bölüm ne oldu bilmiyorum bile. Açıkçası izleme heyecanı da gelmiyor. Didemini,Aysesini alıp oynamaya devam etsinler. Üçüncü sezon konuşuluyormuşta bilmem ne. Sen önce sezonu bitirde sonra diğer sezonu konuşursun. Bu şekilde bir halt olmayacak bu diziden.Bırak naparlarsa yapsınlar Çırak izledikten sonra Hudutsuz'u izleyesim gelmiyor zaten Bırakabilirim bu gidişle
Gelecek 2. Fragmana göre gelecek bölümü izleyip izlemeyeceğime karar vericemTeşkilat dizisinde bu aksiyon dediğimiz diziden kat ve kat daha iyi aksiyon sahneleri oluyor. Hudutsuz Sevda'nın bu sezonu balona doğru gidiyor. Bu bölüm ne oldu bilmiyorum bile. Açıkçası izleme heyecanı da gelmiyor. Didemini,Aysesini alıp oynamaya devam etsinler. Üçüncü sezon konuşuluyormuşta bilmem ne. Sen önce sezonu bitirde sonra diğer sezonu konuşursun. Bu şekilde bir halt olmayacak bu diziden.
Artık ne Halil İbrahim ne Zeynep izlemek istiyorum. Mecnun, Musa ve Yahya sahneleri yazsınlar 2 saat onu izleyelim, becerebilirseler tabi.oğlum yahya bu reytinglerin hali ne böyle şaka maka aksiyon koymayıp alttan didem ısrarı felakete sürüklüyor diziyi geç olmadan gereken hamleler yapılmalı artık