28 Kasım 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

ay eleme kedere for sözde fox cu fox un kararlarını eleştiriyor bereni şutladık diye:A
neyse geçen hafta celal baba öldü diye mi içerde coşmuştu alyanak öldü mü olayı pek etkili olmamış :) paramparça iyi direniyor 3.sezonunda

İzledim. 10 bölümde neler olmuş her şeyi öğrendim. İşte senin dizinin kalitesi bu Icerdede 10 dakika sonra başka dizi izliyor gibi oluyorsun.:A
Saf mısın sen neyi öğrendin sadece Özlem'in Toprak'ı tavlamaya çalıştığını öğrendin o da zaten sahnede bas bas bağırıyor :F diziyi nereden eleştirsem diye özenli bir çalışma sunuyorsun ama yok olmuyor :A

Saf mısın sen neyi öğrendin sadece Özlem'in Toprak'ı tavlamaya çalıştığını öğrendin o da zaten sahnede bas bas bağırıyor :F diziyi nereden eleştirsem diye özenli bir çalışma sunuyorsun ama yok olmuyor :A

Zaten koma ve uçurum olarkari stabil. Onu dışında ki her şeyi öğrendik işte.:A

Ayy sus tamam Melis'im geldi. Çok duygusalim şuan.:T

Tak tak Coşkun da oyuna dahil olduğuna göre haftaya 15 reytingi görürüz :A

Paramparça yavaş ama istikrarlı yükselişine devam ediyor.

Babam ve Ailesi için gelecek hafta kader bölümü olabilir.

Bana Sevmeyi Anlat acilen tekrar Cuma'ya alınmalı :(

Son olarak günün yorumunu da Kırgın Çiçekler için yapayım. İsterseniz işimiz bittiğinde Coşkun'u size verelim kızlara mendil sattırsın biraz reytinginiz artar ne dersin :A @denizz19

1,5 - 2 reyting arası kayıp yaşamışsınız açıkçası üzüldüm bunlar iyi günleriniz daha 8-9 lu yerlere geleceksiniz :F
Hiç boşuna heveslenme en düşük reytinglerimiz bu civarlarda olur işte son bölümler efsane olduğu için 13'e çıktık, dünkü bölüm sıradan olduğu için de 11'e indik tekrardan, güzel bölümlerde yükseliriz yine nolcak :D