Aç bak bakalım dizi dışında konuşmuş muyuz o 15 dediğin kişiyi birleştir bir seyirci çıkmıyor @batuhankaralar sadece bir bütün diyebiliriz diğerleri yarım porsiyonSen boş konuşup fazla yazmış olabilirsin ama sonuçlar ortada.
Aç bak bakalım dizi dışında konuşmuş muyuz o 15 dediğin kişiyi birleştir bir seyirci çıkmıyor @batuhankaralar sadece bir bütün diyebiliriz diğerleri yarım porsiyonSen boş konuşup fazla yazmış olabilirsin ama sonuçlar ortada.
Aç bak bakalım dizi dışında konuşmuş muyuz o 15 dediğin kişiyi birleştir bir seyirci çıkmıyor @batuhankaralar sadece bir bütün diyebiliriz diğerleri yarım porsiyon
Hı hı tabi bizim dizimizde soluksuz izlenecek türden dünkü bölüm süperdiSizin dizi dedikodu dizisi Icerde tam olarak seyirciyi ekrana kilitleyen soluksuz izleten bir dizi.:S
Hı hı tabi bizim dizimizde soluksuz izlenecek türden dünkü bölüm süperdi
Feride, Özlem'i parçaladı o sahneyi izle şahaneydiYaa süperdi sizde bir birinize sardınız.
Feride, Özlem'i parçaladı o sahneyi izle şahaneydi
Bak izle Feride süper rol yaptıÖzlem kim şu müdürün kızı mı.
Bak izle Feride süper rol yaptı
Espri yapma da izleAllah'ım gözlerim kulağım her yer kan. Ne iğrenç bir sahne.
Espri yapma da izle
Saf mısın sen neyi öğrendin sadece Özlem'in Toprak'ı tavlamaya çalıştığını öğrendin o da zaten sahnede bas bas bağırıyor diziyi nereden eleştirsem diye özenli bir çalışma sunuyorsun ama yok olmuyorİzledim. 10 bölümde neler olmuş her şeyi öğrendim. İşte senin dizinin kalitesi bu Icerdede 10 dakika sonra başka dizi izliyor gibi oluyorsun.
Saf mısın sen neyi öğrendin sadece Özlem'in Toprak'ı tavlamaya çalıştığını öğrendin o da zaten sahnede bas bas bağırıyor diziyi nereden eleştirsem diye özenli bir çalışma sunuyorsun ama yok olmuyor
ıyyy şu kadın defolurgider inş diziden toprakla feride sahneleri bu kadın yüzünden kaç haftadır tat vermiyor üçünü bir arada daha görmeyiz inşBak izle Feride süper rol yaptı
Feride yoldu pis karıyııyyy şu kadın defolurgider inş diziden toprakla feride sahneleri bu kadın yüzünden kaç haftadır tat vermiyor üçünü bir arada daha görmeyiz inş
1,5 - 2 reyting arası kayıp yaşamışsınız açıkçası üzüldüm bunlar iyi günleriniz daha 8-9 lu yerlere geleceksiniz@Çiğdem- in Mert'i mahvetmiş reytingleri ben demiştim düşeriz diye
Hiç boşuna heveslenme en düşük reytinglerimiz bu civarlarda olur işte son bölümler efsane olduğu için 13'e çıktık, dünkü bölüm sıradan olduğu için de 11'e indik tekrardan, güzel bölümlerde yükseliriz yine nolcak1,5 - 2 reyting arası kayıp yaşamışsınız açıkçası üzüldüm bunlar iyi günleriniz daha 8-9 lu yerlere geleceksiniz