28 Haziran 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Beni ilgilendirmiyor ben sedace yorumumu yazdım.Pandamiden önce FOX Dizileri Atv'ye rakipdi.şimdi TRT rakip
Anladım, dizilerin oranının düşmesinde turnuvanında bir parçası olabileceğini kulak arkası etme.

Ay Yapım acilen kendisini kapatsın veya dijital proje yapsın hep.Cam tavanlar ve Kahraman babam da tutmadı.Menajere yazın yükselir dediler daha da düştü.

Yaz dizilerinden sanırım bir tek Aşk Mantık İntikam sezona kalacak 😱

Kalp Yarası fena gitmemiş, Total'de geldiği gibi zirveyi almış ama AB'de yükselmesi lazım. ABC'de de ortalama gitmiş. Bu gidişle yazın en çok izlenen dizilerinden biri olması muhtemel.

Aşkın Tarifi şaşırttı şaşırttı dedik meğerse boşluktan izleniyormuş. Dizi fena düşmüş ki Kalp Yarası yükselmeye başladıkça 2 bandına kadar inebilir. Hatta yaz sonlarına doğru AB'de !'i göreceğini düşünüyorum.

Kahraman Babam ölü doğan bir diziydi ama en azından yazı çıkarabilecek kadar izleniyordu. Bu hafta çakılmış resmen dizi ki 2 grupta 1'e kadar düşmüş. Ellerindeki stok bölümler bitene kadar yayınlarlar mı onu bile bilemiyorum çünkü dizi her an AB'de 0 alabilir.

Menajerimi Ara'da Bekir'in dediği gibi "ben en az 1 sezon gitmeyen bir yöre dizisi görmedim" :A Yani Kalp Yarası da gelecek hafta toparlanır ve bence kışa çıkma ihtimali en yüksek dizilerdenn.

Diğer diziler rezalet.