Laptopu tvye baglayip da izleyebilirsin filmleriIron Man 3 harika gitmiş.Atv'den bekliyordum bu filmi öyle de oldu. Umutlarımı boşa çıkarmayıp bu efsane filmi yayınlayan ATV'ye teşekkürler
Devamını da bekliyoruz
Laptopu tvye baglayip da izleyebilirsin filmleriIron Man 3 harika gitmiş.Atv'den bekliyordum bu filmi öyle de oldu. Umutlarımı boşa çıkarmayıp bu efsane filmi yayınlayan ATV'ye teşekkürler
Devamını da bekliyoruz
Biliyorum sinemasına 3 defa gittim filmi de 10 defa izlemisimdir. Ama televizyondan izlemenin zevki de başkaLaptopu tvye baglayip da izleyebilirsin filmleri![]()
Tobest Marvel fanını hasıymışsın 😱 Kara dulun ismi bana @Çiğdem- i hatirlatiyor ama tipine bakinca vuhu oluyorumBiliyorum sinemasına 3 defa gittim filmi de 10 defa izlemisimdir. Ama televizyondan izlemenin zevki de başka![]()
Hhahah ne varmış bee marveldeki kara duldan iyiyim ben @xemrexxx @ForumdashTobest Marvel fanını hasıymışsın 😱 Kara dulun ismi bana @Çiğdem- i hatirlatiyor ama tipine bakinca vuhu oluyorum![]()
kara dul oılduğubu kabul ettin demek
HAHAH senin bildiğin araplardan değil bee süper kahraman sayılırkara dul oılduğubu kabul ettin demek![]()
@EFE UYSAL ile kaanda bıraktı aertık acunu seneye işi bitti ayoll
HAHAH senin bildiğin araplardan değil bee süper kahraman sayılır
@EFE UYSAL ile kaanda bıraktı aertık acunu seneye işi bitti ayoll![]()
![]()
![]()
Scarletten daha iyi oldugunu düşünüyorkara dul oılduğubu kabul ettin demek![]()
ADEM KILIÇÇI saolsun bütün herşeyi harfi harfine öğrendikHAHAH senin bildiğin araplardan değil bee süper kahraman sayılır
@EFE UYSAL ile kaanda bıraktı aertık acunu seneye işi bitti ayoll![]()
![]()
![]()