28 Eylül 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? - 1179. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Çarpıntı geçen haftaki oranlarını koruyamamış, imtihanı devam ediyor, başarılar...

150. bölümümüzle yine birilerin hevesini kaçırdı Teşkilat, şişirme reyting diye diye kendileri şişti. :F

Her pazar Teşkilat'ı bitircek dizi aranıyor ama aradıkları yapıma şu anda ulaşılmıyor diyebiliriz. @TenTen @Dosi @Bully
Bitebilecek olan şuan TRT 1'de, iyi bir yapım karşısına gelirse Gönül Dağı. Diğer dizilerinin bitme İhtimali yok.
(Gönül Dağı diziside artık yorgun bir yapım olduğu için. 6.sezon oynuyor.)

Çarpıntı bu hafta AB'de 1 puan kaybetmiş ama genel olarak reytingleri gayet iyi. ABC'de de tekrar 5 bandına çıkarsa kafası iyice rahat olur. :Z

Bitebilecek olan şuan TRT 1'de, iyi bir yapım karşısına gelirse Gönül Dağı. Diğer dizilerinin bitme İhtimali yok.
(Gönül Dağı diziside artık yorgun bir yapım olduğu için. 6.sezon oynuyor.)
Ben o yüzden Yeraltı'yı Cumartesi istiyorum. Geçmişte Şefkat Tepe, Arka Sokaklar'ın o günkü kitlesini çekebilir.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
150. bölümümüzle yine birilerin hevesini kaçırdı Teşkilat, şişirme reyting diye diye kendileri şişti. :F

Her pazar Teşkilat'ı bitircek dizi aranıyor ama aradıkları yapıma şu anda ulaşılmıyor diyebiliriz. @TenTen @Dosi @Bully
Dizimiz pusuda bekleyip bu sezon düşük Reytingle devam edeceğini düşünenlerin hevesini kursağında bırakmış :A Rabia’nın kadroya dahil olması ile dizinin düşeceğini söyleyenlere kapak gibi sonuçlar :Z
Bu dizinin senaryosu öyle bir düzendeki gidenlerin yeri çabuk doluyor.

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and Alemdar
Dizimiz pusuda bekleyip bu sezon düşük Reytingle devam edeceğini düşünenlerin hevesini kursağında bırakmış :A Rabia’nın kadroya dahil olması ile dizinin düşeceğini söyleyenlere kapak gibi sonuçlar :Z
Bu dizinin senaryosu öyle bir düzendeki gidenlerin yeri çabuk doluyor.
Rabia'yı izlemek bana göre Aybüke'ye göre daha iyi.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Teşkilat reytingleri zıplatmış, hakettide 6.57 gayet iyi.
Çarpıntı beklentinin tam tersinde ilerliyor geçen hafta düşer dedim yükseldi bu hafta yükselir dedim düşmüş ama oranları güzel.

Teşkilat güzel yükselmiş, tebrikler.

Çarpıntı 2 grupta düşmüş ama güzel bir bölümle yeniden yükseliş yaşayabilir.