FB - ANTTV'den
20.00 Ölümlü Dünya 2 - Türk Filmi - NOW
23.45 Efsane Futbol - Canlı - NOW
İnternetten
Çarpıntı - Yeni Bölüm - Star TV
Son anda yetiştim. Dışardaydım bütün gün. Başlangıçı kaçıracağım sanıyordum ama birazdan başlayacakmış yeni bölüm. Daha reklamda girecektir illaki
Girdi şu anSon anda yetiştim. Dışardaydım bütün gün. Başlangıçı kaçıracağım sanıyordum ama birazdan başlayacakmış yeni bölüm. Daha reklamda girecektir illaki
Bullo kimdir ya. 😂😅👀
Geçen hafta 20:30 gibi başlamıştı, şansın yaver gitmiş bugünSon anda yetiştim. Dışardaydım bütün gün. Başlangıçı kaçıracağım sanıyordum ama birazdan başlayacakmış yeni bölüm. Daha reklamda girecektir illaki
Usta gözden de kaçmamış 😂Bullo kimdir ya. 😂😅👀
Gecen hafta cok erken gelmisti bana. islerim vardi mutfakta ve telefondan izlemistim baslangicini. Bugun ufak islerim vardi ama reklamlar sayesinde halettim. Diger reklam arasina kadar rahatca izleyebilirim artikGeçen hafta 20:30 gibi başlamıştı, şansın yaver gitmiş bugün![]()
Geçen hafta bölüm süresi çok uzun olduğu için erken başlattılar belli kiGecen hafta cok erken gelmisti bana. islerim vardi mutfakta ve telefondan izlemistim baslangicini. Bugun ufak islerim vardi ama reklamlar sayesinde halettim. Diger reklam arasina kadar rahatca izleyebilirim artikgeriye yarinin hazirliklari var ama onu sonlarda yaparim
Aynen ya çok uzun olmaz (145 dakika)Geçen hafta bölüm süresi çok uzun olduğu için erken başlattılar belli kiBugün geç başladı, bölüm süresi çok uzun olmaz diye umuyoruz
![]()
Teşkilat çok iyi artmış, tebrikler.Teşkilat 150. Bölüm
TOTAL (1) : 6,57
AB (1) : 4,99
ABC1 (1) : 6,17
Çarpıntı 3. Bölüm
TOTAL (2) : 5,35
AB (3) : 3,92
ABC1 (2) : 4,69