Bitebilecek olan şuan TRT 1'de, iyi bir yapım karşısına gelirse Gönül Dağı. Diğer dizilerinin bitme İhtimali yok.
Ben o yüzden Yeraltı'yı Cumartesi istiyorum. Geçmişte Şefkat Tepe, Arka Sokaklar'ın o günkü kitlesini çekebilir.Bitebilecek olan şuan TRT 1'de, iyi bir yapım karşısına gelirse Gönül Dağı. Diğer dizilerinin bitme İhtimali yok.
(Gönül Dağı diziside artık yorgun bir yapım olduğu için. 6.sezon oynuyor.)
Dizimiz pusuda bekleyip bu sezon düşük Reytingle devam edeceğini düşünenlerin hevesini kursağında bırakmış
Rabia'yı izlemek bana göre Aybüke'ye göre daha iyi.Dizimiz pusuda bekleyip bu sezon düşük Reytingle devam edeceğini düşünenlerin hevesini kursağında bırakmışRabia’nın kadroya dahil olması ile dizinin düşeceğini söyleyenlere kapak gibi sonuçlar
Bu dizinin senaryosu öyle bir düzendeki gidenlerin yeri çabuk doluyor.
Hilal karakteri Neslihana göre sahada daha fazla yer aldığı için olabilir. Böylesi daha iyi bir seyir keyfi veriyor haliyle.Rabia'yı izlemek bana göre Aybüke'ye göre daha iyi.
Neslihan kurum insanıydı. Onu korumak daha mantıklıydı. Ama Hilal öyle değil.Hilal karakteri Neslihana göre sahada daha fazla yer aldığı için olabilir. Böylesi daha iyi bir seyir keyfi veriyor haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?