28 Eylül 2014 Pazar ABD Reytingleri

Revenge çok vasat başlamış cidden. Sezon açılışı bu kadar kötü olmamalıydı.

Once Upon a Time 0.3 puan daha yükseldi ve 3.7 oldu. (Müthiş rakam) Resurrection 0.3, Revenge 0.1 puan yükseldi...

@Forumdash @-potterhead- @Harunnn60
Once Upon A Time'ın reytinglerine inanamıyorum ya resmen harikalar yaratmış dizi
1,4 reyting yükseldi geçen sezon finalinden, mucize gibi
böyle devam ederse ABC yöneticileri halay çeksin

Brooklyn Nine-Nine fena değil aslında. FOX bundan yararlanmalı, bunu da ben söyleyeyim
@OzaN

Brooklyn Nine-Nine fena değil aslında. FOX bundan yararlanmalı, bunu da ben söyleyeyim
@OzaN
Dizi iyi dizi de Fox'un azizliğini yaşıyor. Şu an kendisinin başkasından yararlanmaya ihtiyacı var. Geçen sene başka günde epey kötüydü.
Family Guy ve The Simpsons arasına reytingi artsın diye koydu Fox. (Çok iyi yaptı ileride cidden kendi başına iyi konuma gelebilir.
)

Dizi iyi dizi de Fox'un azizliğini yaşıyor. Şu an kendisinin başkasından yararlanmaya ihtiyacı var. Geçen sene başka günde epey kötüydü.
Family Guy ve The Simpsons arasına reytingi artsın diye koydu Fox. (Çok iyi yaptı ileride cidden kendi başına iyi konuma gelebilir.
)​
Aa evet, Fox'un da animasyonları iyi gidiyor onlardan bayağı yararlanmalı. Bence bu sezon bu çizgide gider Brooklyn Nine-Nine.

Tek animasyonları iyi işte ama bakalım ne kadar yararlı olacak? Gelecek hafta bir dizi daha koyacaklar Pazar günü animasyon sonrasına.

Tek animasyonları iyi işte ama bakalım ne kadar yararlı olacak? Gelecek hafta bir dizi daha koyacaklar Pazar günü animasyon sonrasına.
O da iyi gider büyük ihtimal
Mulaney mi?

Evet, ben pek umutlu değilim eleştirileri pek parlak değil.
Fragmanı da öyle
Yine de günün etkisiyle 1,5+ gider bence.

1.5+ alsın bir zahmet ama o da pek parlak sayılmaz yani.
Fox umduğunu değil bulduğunu yer