Once Upon A Time'ın reytinglerine inanamıyorum ya resmen harikalar yaratmış diziOnce Upon a Time 0.3 puan daha yükseldi ve 3.7 oldu. (Müthiş rakam) Resurrection 0.3, Revenge 0.1 puan yükseldi...
@Forumdash @-potterhead- @Harunnn60
Dizi iyi dizi de Fox'un azizliğini yaşıyor. Şu an kendisinin başkasından yararlanmaya ihtiyacı var. Geçen sene başka günde epey kötüydü.Brooklyn Nine-Nine fena değil aslında. FOX bundan yararlanmalı, bunu da ben söyleyeyim@OzaN
Tek animasyonları iyi işte ama bakalım ne kadar yararlı olacak? Gelecek hafta bir dizi daha koyacaklar Pazar günü animasyon sonrasına.Dizi iyi dizi de Fox'un azizliğini yaşıyor. Şu an kendisinin başkasından yararlanmaya ihtiyacı var. Geçen sene başka günde epey kötüydü.Family Guy ve The Simpsons arasına reytingi artsın diye koydu Fox. (Çok iyi yaptı ileride cidden kendi başına iyi konuma gelebilir.)
Aa evet, Fox'un da animasyonları iyi gidiyor onlardan bayağı yararlanmalı. Bence bu sezon bu çizgide gider Brooklyn Nine-Nine.
Evet, ben pek umutlu değilim eleştirileri pek parlak değil.Tek animasyonları iyi işte ama bakalım ne kadar yararlı olacak? Gelecek hafta bir dizi daha koyacaklar Pazar günü animasyon sonrasına.
O da iyi gider büyük ihtimalMulaney mi?
1.5+ alsın bir zahmet ama o da pek parlak sayılmaz yani.Evet, ben pek umutlu değilim eleştirileri pek parlak değil.
Fragmanı da öyleYine de günün etkisiyle 1,5+ gider bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?